Yandex Metrica

Sitede Ara

Cyle Larin'in yeni adresi belli oldu! Ronaldo'ya rakip oluyor

Cyle Larin'in yeni adresi belli oldu! Ronaldo'ya rakip oluyor

Son dakika haberleri... Sezon sonunda biten sözleşmesini henüz uzatmayan Cyle Larin, İngiltere Premier Lig ekibiyle görüşmelere başladı.

Spor

23.01.2024, 18:51

Beşiktaş'ın Kanadalı golcücü Cyle Larin, İngiliz devlerinin radarına girdi.

Son yıllarda milli takım ve kulüpler düzeyinde başarılı işlere imza atan 26 yaşındaki yıldız için Aston Villa ve Brentford'ın teklif yapacağı iddia edildi.

Bu sezon Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere tüm kulvarlarda çıktığı 28 resmi maçta 7 gol atan Larin, Beşiktaş'tan istediği maaşı alamaması durumunda farklı teklifleri değerlendirecek. 

Cristiano Ronaldo ve Didier Drogba gibi yıldızların mücadele ettiği İngiltere Premir Lig'in hayali olduğunu belirten milli oyuncunun, Ada'da kariyerine devam etmeye sıcak baktığı aktarıldı.

Ahmet Nur Çebi'nin 1.5 milyon Euro önerdiği Kanadalı yıldızın Ghezzal ve Alex Teixeira'nın aldığı ücretleri sebep göstererek en az 2.5 milyon Euro maaş istediği öğrenildi.

Gelecek sezon için maaş giderlerini kısmak isteyen Siyah-beyazlıların Larin'in isteklerini abartı bulduklarını ve kendisinden indirim yapmasını menajerine ilettiği konuşuluyor.

Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Haberi Görüntüle

GALATASARAY İSTİYOR İDDİASI

Cyle Larin için Süper Lig'den Galatasaray'ın da devrede olduğu ve Beşiktaş'tan ayrılması durumunda Sarı-kırmızılıların 26 yaşındaki futbolcuya talip olacağı iddia edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading