Yandex Metrica

Cristiano Ronaldo ve Mesut Özil yeniden buluşuyor! İki yıldızın takımın netleşti

Cristiano Ronaldo ve Mesut Özil yeniden buluşuyor! İki yıldızın takımın netleşti

Mesut Özil ve Cristiano Ronaldo'yla ilgili transfer iddiası gündeme bomba gibi düştü. Amerika Futbol Ligi (MLS) ekiplerinin iki yıldızla da ilgilendiği ve Ocak'taki transfer döneminde harekete geçeceği ifade edildi.

Spor

23.01.2024, 20:01

İngiliz basınından aktardığı haberlere göre; Manchester United, Cristiano Ronaldo'yu ara transfer döneminde bedavaya bırakmaya razı. Haber detayında Cristiano Ronaldo'nun ABD'den gelecek teklifleri değerlendireceği belirtildi.

Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Haberi Görüntüle

YILLAR SONRA BİR ARAYA GELECEKLER 

Amerika basınında çıkan haberlerde de, ameliyatı sebebiyle Başakşehir'de forma giyemeyen Mesut Özil'e de teklifler olduğu ifade edildi. Eğer iki isim bu teklifleri kabul edersen seneler sonra Amerika'da bir araya gelmiş olacak.

Kariyerinin en verimsiz sezonlarından birini geçiren Cristiano Ronaldo, Manchester United formasıyla İngiltere Premier Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 15 maçta 3 gol, 2 asistlik katkı sunabildi.

Mesut Özil ise Medipol Başakşehir'de sadece 4 maça çıkabildi ve skor katkısı sunamadan sadece 66 dakika sahada kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading