Yandex Metrica

Cristiano Ronaldo menajeri Jorge Mendes'i kovdu! İşte nedenleri...

Cristiano Ronaldo menajeri Jorge Mendes'i kovdu! İşte nedenleri...

Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılan Cristiano Ronaldo aldığı flaş kararla Al Nassr'a imza atmıştı ancak başka bir sorun gün yüzüne çıktı...

Spor

23.03.2024, 17:25

Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'a gitme kararı kamuoyunda büyük yankı bulmuş ve eleştirilere neden olmuştu. Rekor yıllık ücretle Al-Nassr’a transfer olan Cristiano Ronaldo 20 yıllık menajeri Jorge Mendes ile yollarını ayırmıştı.

Portekizli yıldızın bu transferden önce eski menajeri Jorge Mendes'ten çarpıcı bir talepte bulunduğu ortaya çıktı.

MENDES'E ULTİMATOM

Ronaldo’nun Dünya Kupası öncesinde Piers Morgan’a verdiği Manchester United’dan ayrılmasına neden olan röportajdan son derece rahatsız olan Mendes, Ronaldo’nun Avrupa'nın birinci sınıf takımları tarafından tercih edilmeyeceğini anladı ve ayrılık kararı bu nedenle gerçekleşti.

Mundo Deportivo'nun haberine göre Avrupa'da futbol oynamaya devam etmek isteyen Cristiano Ronaldo, "Bayern Münih veya Chelsea'de oynamak istiyorum. Ya o takımlara transfer edersin ya da yollarımız ayrılır." ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Mendes'in ise Portekizli yıldıza, "Sen delirmişsin!" dediği belirtildi.

Fatih Terim, yenilgi sonrası ateş püskürdü: Saygı duyulacak bir adam gelsin! Fatih Terim, yenilgi sonrası ateş püskürdü: Saygı duyulacak bir adam... Haberi Görüntüle

MENDES OLAYLARI DOĞRULADI

Olay hakkında konuşan Jorge Mendes: ''Ronaldo bana ''Ya Chelsea ya Bayern Münih transferi ayarlarsın'' dedi. Biz de ayrıldık.'' ifadelerini kullandı.

Mendes’in bu talebi yerine getirememesi üzerine ise Ronaldo dediğini yaptı ve 20 yıllık menajeri Mendes ile ilişkisini sonlandırdı.

Efsane oyuncunun Al-Nassr ile transfer görüşmelerini Ricky Regufe yürütmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading