Yandex Metrica

Cimbom rekor kırdı! Galibiyet serisi bozulmadı

Lider Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Giresunspor'u Mertens, Dubois ve Rashica'nın golleriyle 4-0 mağlup etti. Aslan bu sonuçla Süper Lig tarihinde ilk kez bir sezonda art arda 10. galibiyete ulaşan ilk takım oldu.

Spor

23.01.2024, 22:18

Okan Buruk, Giresunspor karşısında Muslera, Boey, Nelsson, Emin Bayram, Dubois, Torreira, Oliveira, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Icardi 11'ini tercih etti.

Hakan Keleş ise Onurcan Piri, Hayrullah Bilazer, Arias, Kadir Seven, Alper Uludağ, Görkem Sağlam, Savicevic, Kuwas, Sergio, Borja Sainz, Bajic 11'ini sahaya sürdü.

Karşılaşmaya Galatasaray hızlı başladı. Sarı kırmızılılar 2. ve 3. dakikalarda Leo Dubois ve Icardi'nin Giresunspor ceza sahasında yaşadığı pozisyonlarda penaltı bekledi. Hakem Bahattin Şimşek ise "devam" kararını verdi.

2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Lig'de kaç maç oynanıyor? 2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Lig'de kaç maç... Haberi Görüntüle

ICARDI PENALTI KAÇIRDI

40. dakikada ceza sahası içerisinde Icardi, Airas'ın müdahalesi sonrası yerde kaldı. Maçın orta hakemi Bahattin Şimşek, VAR kontrolünün ardından penaltı noktasını gösterdi. 44. dakikada penaltı atışını kullanan Icardi'nin vuruşunda kaleci Onurcan Piri topu kornere çeldi.

Baskılarını artıran Galatasaray 45+3'te Kerem Aktürkoğlu'nun ara pasında Icardi, kaleci Onurcan Piri ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda Onurcan Piri'den dönen topu, Mertens ağlara gönderdi. 0-1

İlk yarı Galatasaray'ın üstünlüğü ile sonra ererken, sarı kırmızılılar 60'ta farkı ikiye çıkardı. Orta sahada serbest vuruş kullanan Giresunspor'da top Galatasaraylı oyuncularda kaldı. Topla hızlı hücuma çıkan Galatasaray'da Icardi ceza sahası içinde buluştu. Boş oyuncuyu arayan Arjantinli, ceza sahası dışında bulunan Leo Dubois'ya pas verdi. Fransız oyuncu uzaktan sert şutuyla takımının ikinci golünü kaydetti.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk isim... Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk... Haberi Görüntüle

SON GOL 90+5'TE GELDİ

Bulduğu gollerle rahatlayan Galatasaray, Rashica'nın 88'de bulduğu golle skoru 3-0 yaptı, Yunus Akgün'ün 90+5'te attığı golle maçtan 4-0 galip ayrıldı.

Süper Lig'de 10 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray puanını 48 yaptı maç fazlasıyla ikinci sıradaki Fenerbahçe ile puan farkını 7 yaptı. Galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Giresunspor ise 21 puanda kaldı.

Sarı-kırmızılılar Giresunspor'u yenerek Süper Lig tarihinde ilk kez bir sezonda art arda 10. galibiyete ulaşmayı başardı.

Galatasaray gelecek hafta sahasında Ümraniyespor ile karşılaşacak. Giresunspor ise deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading