Yandex Metrica

Cengiz Ünder'den Galatasaray maçı öncesi Fatih Terim sözleri: Heyecanlıyım!

Cengiz Ünder'den Galatasaray maçı öncesi Fatih Terim sözleri: Heyecanlıyım!

Son dakika haberleri... Marsilya forması giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder yarın akşam oynanacak Galatasaray maçı öncesi Fatih Terim'i övdü.

Spor

23.01.2024, 18:02

Marsilya'da oynayan Cengiz Ünder ve teknik direktör Jorge Sampaoli Galatasaray maçı öncesi basın toplantısında soruları yanıtladı.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in kendisi için çok farklı biri olduğunu itiraf eden Cengiz Ünder, "Beni milli takıma çağıran kendisidir. Bu maçı 4 gözle bekliyorum.  Heyecanlıyım. Sahaya çıkıp elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Yarın göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Büyükekşi'den adaylık açıklaması: Onların niyeti çok başka! Seçimler neden 18 Temmuz'da yapılacak? Mehmet Büyükekşi'den adaylık açıklaması: Onların niyeti çok başka! Seçimler neden... Haberi Görüntüle

CENGİZ ÜNDER: GALATASARAY MAÇINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM

Herhangi bir Türk takımına karşı oynamanın kendisi için heyecanlı olacağını belirten Cengiz, "Biz bu maça çok iyi bir şekilde hazırlandık. Önemli olan bizim sahada neler yapabileceğimiz. Son maçı kaybettik ama UEFA Avrupa Ligi'nde de oynanan maçlar her zaman çok zordur. Yarın sahada yüzde yüzümüzü göstermek ve galip gelmek istiyoruz" dedi.

Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi! Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi! Haberi Görüntüle

CENGİZ ÜNDER STEFAN KUNTZ NE DEDİ?

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz hakkındaki soruları cevaplamayan milli futbolcu, "Bu konuyla alakalı bir şey söylemeyi çok doğru bulmuyorum. Yarın oynayacağımız bir maç var. Her şeyin hayırlısı diyorum. Pek de bir şey söylemek istemiyorum" görüşlerini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading