Yandex Metrica

Çaykur Rizespor'un başına talih kuşu kondu! La Liga'dan talip var

Çaykur Rizespor'un başına talih kuşu kondu! La Liga'dan talip var

Çaykur Rizespor'un başarılı savunmacısı Emirhan Topçu'ya La Liga ekiplerinden Getafe'den resmi bir teklif geldi. Getafe, Emirhan Topçu için Çaykur Rizespor'a ulaşarak transfer görüşmelerine başladı.

Spor

27.03.2024, 13:27

Çaykur Rizespor'un genç yeteneği Emirhan Topçu, La Liga ekiplerinden Getafe'nin radarına girdi. Las Palmas'ın ardından Getafe de Emirhan Topçu için devreye girdi ve Çaykur Rizespor'a resmi bir teklif yaptı.

Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı Fenerbahçe Kongre üyesi mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı Fenerbahçe Kongre... Haberi Görüntüle

LA LIGA'DAN İKİNCİ TALİP

Emirhan Topçu'nun La Liga'daki geleceği belirsizliğini korurken, Getafe kulübü resmi adımlarını attı. Getafe, genç savunmacı için Çaykur Rizespor'a resmi bir teklif sunarak transfer çalışmalarına başladı.

Trabzon'da 5 gollü maç: Bordo mavililer rövanş için avantajlı Trabzon'da 5 gollü maç: Bordo mavililer rövanş için avantajlı Haberi Görüntüle

RESMİ TEKLİF YAPILDI

Çaykur Rizespor'un yetenekli savunmacısı Emirhan Topçu, La Liga'nın ilgi odağı haline geldi. Getafe kulübü, Emirhan Topçu için Çaykur Rizespor'a resmi bir teklif yaparak transfer görüşmelerine başladı.

Kulüpler TFF seçimleri konusunda hemfikir: İşte istenen seçim tarihi Kulüpler TFF seçimleri konusunda hemfikir: İşte istenen seçim tarihi Haberi Görüntüle

GETAFE ADIM ATTI

Getafe, La Liga'da kadrosunu güçlendirmek için Emirhan Topçu'yu hedef aldı. Çaykur Rizespor'un genç yeteneği için resmi bir teklif sunan Getafe, transfer sürecini başlatmak üzere harekete geçti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading