Yandex Metrica

Burak Yılmaz’ın yeni takımı şaşırttı! İşte yıldız ismin anlaştığı o takım

Burak Yılmaz’ın yeni takımı şaşırttı! İşte yıldız ismin anlaştığı o takım

Adı Beşiktaş ile anılan yıldız futbolcu Burak Yılmaz, sürpriz bir karara imza atarak bir başka kulüp ile anlaştı. Burak Yılmaz’ın yeniden Süper Lig’e döneceği ve eski takımı Beşiktaş’ta oynayacağı iddia edilmişti. Ancak, Burak Yılmaz almış olduğu karar ile herkesi şaşırttı. Her fırsatta Beşiktaş’a dönmek istediğini açıklayan yıldız golcü, almış olduğu karar ile Beşiktaşlıları ters köşe yaptı.

Spor

23.01.2024, 19:22

2020 yılında bu yana Lille forması giyen Burak Yılmaz, takımına veda etmişti. Lille formasıyla 72 maça çıkan Burak Yılmaz, 25 gol atıp 10 asist yapma başarısını göstermişti.

Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor olmasına karşı gelmeliyiz' Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor... Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ DA HULL CİTY TRANSFERİNE OLDUKÇA SICAK BAKIYOR

Beşiktaş ile adı anılan yıldız futbolcunu ile Adana Demirspor da ilgileniyordu. Ancak, Burak Yılmaz cephesinde yaşanan bu gelişme ise taraftarları şaşkına çevirmiş durumda. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Burak Yılmaz’ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. İddialara göre milli golcü Burak Yılmaz da Hull City transferine oldukça sıcak bakıyor. Şu ana kadar resmi bir açıklama iki taraftan da gelmedi. Acun Ilıcalı ve Burak Yılmaz’ın önümüzdeki günlerde bir araya geleceği ve yapılan anlaşmayı resmi olarak duyuracağı konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading