Yandex Metrica

Burak Elmas ve TFF arasında tartışma! 'Terbiyesizlik yapma, kendine gel'

Burak Elmas ve TFF arasında tartışma! 'Terbiyesizlik yapma, kendine gel'

Son dakika haberleri... Derbi maçını protokol tribününden takip eden Galatasaray Başkanı Burak Elmas, TFF yöneticileri tartıştı.

Spor

23.01.2024, 18:20

Süper Lig'de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından protokol tribününde ortalık karıştı.

Milliyet'in haberine göre, derbide ilk yarı 1-1 sona erdikten sonra Galatasaray Başkanı Burak Elmas, TFF yöneticileri Ali Düşmez, İsmail Erdem ve Nuri Akın ile tartıştı.

TFF Başkan vekili Ali Düşmez’e, "Bu hakemi özel mi seçtiniz?" ifadelerini kullanan Elmas, Düşmez'in  "Nereden çıkardınız böyle bir şeyi. Biz hiç karışmıyoruz. Görevlendirmeleri Merkez Hakem Kurulu yapıyor. Sizler de Oflu Hoca gibi keyfinize göre hakem istiyorsunuz. Atanmış bir MHK var ve bu iş onların işi" cevabı sonrası çileden çıktı.

Düşmez’in yanıtına sinirlenen Burak Elmas, "Zaten o sistemi değiştireceğiz. Bu tür hakemlerle bu sezon bitmez" diyerek sitemine devam etti. Ali Düşmez’in lavaboya gitmek için ortamdan ayrılmasıyla ortalık biraz olsun sakinleşmişken, araya giren TFF yöneticisi Nuri Akın’ın sözleri ortamı gerdi.

Beşiktaş'ta Fernando Santos için son şans! Beşiktaş'ta Fernando Santos için son şans! Haberi Görüntüle

BURAK ELMAS: TERBİYESİZLİK YAPMA, KENDİNE GEL

TFF’de Tesisler ve Yatırımlardan Sorumlu yönetici olan Nuri Akın, Burak Elmas’a bakarak, "Siz isteseniz de istemeseniz de bu sezon, bu hakemlerle bitecek" dedi. Akın’ın bu sözleri üzerine ortalık bir anda alevlendi. Çevresindekilere Nuri Akın’ı işaret eden Elmas, "Beyefendiyi tanıyamadım. Kimdir kendisi ve buraya nasıl girdi?" dedi.

Bunun üzerine Akın’dan, “Burakcım, sen beni kayınpederine(Faruk Süren) ve babana sor. Onlar iyi tanır” cevabını verdi. Bu yanıta daha da sinirlenen Elmas, bu sefer de, "Ben Galatasaray Başkanı'yım. Bana Burakcım diyemezsin" diyerek arkasından şunları sıraladı:"Terbiyesizlik etme, kendine gel. Burası Galatasaray. Gönderdiğiniz hakemle bu maçın içine ettiniz. Türk futbolunun da içine ettiniz. Defolup gidin." cevabını verdi.

Bununla da yetinmeyen ve Akın’a doğru hamle yapan Elmas ile Nuri Akın arasında fiziki temas yaşanmasına, araya giren korumalar engel oldu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ın sinirlenip, ağır ifadeler kullanması sonrasında bu kez devreye Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir girdi. Epözdemir, "Galatasaray’ın evinde hiç kimse Galatasaray Başkanı'na laf söyleyemez. Haddinizi bilin" diyerek, TFF yöneticisine sert çıkıştı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading