Yandex Metrica

Burak Elmas'tan 53 milyon Euro'luk satış! Galatasaray kasasını dolduruyor

Burak Elmas'tan 53 milyon Euro'luk satış! Galatasaray kasasını dolduruyor

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkanı Burak Elmas, görevini teslim etmeden 3 futbolcuyu satarak ekonomik olarak kulübü düzlüğe çıkarmayı hedefliyor. Premier Lig ekiplerinin tekliflerini değerlendirmeye alan Sarı-kırmızılılar, yeni sezonun transferlerini 3 isimden gelecek bonservisle yapacak.

Spor

23.01.2024, 19:14

Galatasaray'da transfer hareketliliği başladı.

Mevcut kadroda bulunan piyasası yüksek isimlerle yolları ayırmak isteyen yönetim, menajerlerin getirdiği teklifleri değerlendirme kararı aldı. 

Sezon başı transfer edilen Viktor Nelsson'a Premier Lig'den, Marcao ve Kerem Aktürkoğlu'na İspanya'dan gelen teklifleri kulübün iştahını kabarttı.

Nelsson'a 15 milyon Euro, Kerem Aktürkoğlu'na 18 milyon Euro ve son olarak Marcao'ya da 20 milyon değer biçen Burak Elmas, bu 3 transferini satışını gerçekleştirerek nakit kolaylığı sağlayacağı öğrenildi. 

Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAN DEV TRANSFER SATIŞI

Yeni sezonda kadroda büyük bir revizyona gitmesi beklenen Galatasaray'da yaz transfer döneminin yoğun geçeceği konuşuluyor.

Marcao, Kerem Aktürkoğlu ve Nelsson'u gözden çıkaran Sarı-kırmızılılar, kulüp tarihinin bir sezonda en yüksek transfer satışını yapacağı iddia edildi.

İngiltere'den Aston Villa'nın Nelsson için, İspanya'dan Atletico Madrid'in Kerem Aktükoğlu ve Marcao için devrede olduğu belirtildi.

Ayrıca Kerem için Portekiz'den Benfica'nın araştırma yaptığı ve maçlarını yakından takip eden bir gözlemci görevlendirdiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading