Yandex Metrica

Burak Elmas canlı yayında transferi açıkladı! Galatasaray milli yıldızı kadrosuna kattı

Burak Elmas canlı yayında transferi açıkladı! Galatasaray milli yıldızı kadrosuna kattı

Son dakika haberleri... Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, GS TV'de katıldığı Gün Ortası programına konuk olarak yeni transfer hakkında itiraflarda bulundu.

Spor

02.02.2024, 21:50

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, İtalya Serie A ekibi Fiorentina'dan Erick Pulgar'ı sezon sonuna kadar kiralandığını duyurdu.

Pulgar'ın dün akşam Bolivya'da olduğunu belirten Elmas, "Pulgar Şili ile milli takım maçına çıktı. Kendisiyle anlaştık. Çok deneyimli bir oyuncu. Ücretsiz olarak kiraladık. Milli takımdan dönmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Gedson Fernandes'i transfer etmekten vazgeçtiklerini belirten Elmas, "Mevcut yabancı oyuncu hakkı var, önümüzdeki sezon daha da düşecek. Takımın öncelikle eksikliklerinin giderilmesi gerekiyor. Yeni danışmanımız Luis Campos ile çalışıp eksiklerimizi belirledik." dedi. 

Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Haberi Görüntüle

GEDSON'U İSTESEK ALIRDIK

Transfer sürecinde sabaha kadar çalıştıklarını söyleyen Burak Elmas, "Gedson Fernandes taraftarın çok sevdiği genç bir yıldız adayı fakat kadro planlaması ve yabancı kuralında, öncelikli ihtiyacımız olan noktalara yöneldik. İsteseydik alırdık ama önceliğimiz değildi. Büyük bir mücadele veriyoruz." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading