Yandex Metrica

Bu transfer rekor kıracak! Bayern Münih'ten Barcelona'ya servet akacak

Bu transfer rekor kıracak! Bayern Münih'ten Barcelona'ya servet akacak

Bayern Münih, Barcelona'nın savunma gücü Ronald Araujo için tarihi bir transfer atağına geçiyor. İddialara göre, Alman devi 100 milyon euroyu gözden çıkararak dünya futbol tarihine geçecek bir transfer yapmaya hazırlanıyor.

Spor

29.03.2024, 12:48

Bayern Münih, Barcelona'nın sağlam savunma ismi Ronald Araujo için büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Marca'nın haberine göre, Alman devi bu iddialı transfer için 100 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda. Eğer bu rakamla transfer gerçekleşirse, Araujo dünyanın en pahalı stoperi unvanını alacak.

Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Haberi Görüntüle

TARİHİ TRANSFER OPERASYONU

Barcelona forması altında parlayan Uruguaylı savunmacı Ronald Araujo, Bayern Münih'in radarına girdi ve Alman devi bu transfer için ciddi bir hamle yapmaya kararlı. 100 milyon euroluk bu transfer, dünya futbol tarihinde dikkat çeken bir rekorun da sahibi olacak.

2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Lig'de kaç maç oynanıyor? 2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Lig'de kaç maç... Haberi Görüntüle

GVARDIOL'UN REKORU TEHDİT ALTINDA

Manchester City'nin RB Leipzig'den 90 milyon euroya transfer ettiği Josko Gvardiol, şu an dünyanın en pahalı stoperi unvanını elinde bulunduruyor. Ancak Bayern Münih'in Ronald Araujo için yaptığı bu hamle, Gvardiol'un rekorunu tehlikeye sokuyor ve futbol dünyasında büyük yankı uyandırıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading