Yandex Metrica

Bu transfer can yakar! Nwakaeme ezeli rakiple sözleşme imzaladı! Trabzonspor camiası karıştı

Bu transfer can yakar! Nwakaeme ezeli rakiple sözleşme imzaladı! Trabzonspor camiası karıştı

Son dakika haberleri... Trabzonspor ile biten sözleşmesinin uzatmayan Anthony Nwakaeme'nin kariyerine İstanbul'da devam edeceği iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 19:10

2018-2019 sezonundan bu yana Trabzonspor'da forma giyen Anthony Nwakaeme, yeni sözleşme teklifini geri çevirdi.

Ortaya koyduğu performansla Süper Lig'e damga vuran Nijeryalı yıldızın önerilen maaş teklifini beğenmedi ve bu nedenle Fenerbahçe'nin yaptığı teklife evet dediği öğrenildi.

Ajansspor'un haberine göre; Trabzonspor yönetiminden 2+1 yıllık sözleşme karşılığından imza parası olarak peşin 1.8 milyon Euro para ve yıllık 3 milyon Euro isteyen Nwakaeme'nin bu istekleri kabul görmedi.

Menajerinin kendisine Fenerbahçe'den ilgi olduğunu öğrenen 33 yaşındaki kanat oyuncusu kariyerinin son dönemlerinde daha fazla ücret kazanmak istiyor.

Mehmet Ali Aydınlar kimdir? Fenerbahçe Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar nereli, kaç yaşında? Mehmet Ali Aydınlar kimdir? Fenerbahçe Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar... Haberi Görüntüle

NWAKAEME'NİN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

İstekleriyle Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu sinirlendiren Nwakaeme'nin yeni durağı büyük bir aksilik olmadığı taktirde İstanbul olacak.

Bordo-mavililerden ayrılmaya hazırlanan Nİjeryalı oyuncunun Fenerbahçe ile anlaştığı edildi.

Sarı-lacviertlilerin Nijeryalı yıldıza 1.5 milyon Euro imza parası ve 2 milyon 750 bin Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği ve prensipte anlaşma sağlandığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading