Yandex Metrica

Bu karar top toplayıcı çocukları bitirdi! Artık olmayacaklar

Bu karar top toplayıcı çocukları bitirdi! Artık olmayacaklar

Premier Lig, top toplayıcı çocukların ev sahibi takımlara avantaj sağladığı gerekçesiyle yeni bir kural getiriyor. Artık çocuklar, topu oyunculara geri vermek yerine saha kenarındaki konilere bırakacaklar.

Spor

01.04.2024, 15:18

Premier Lig yönetimi, top toplayıcı çocukların ev sahibi takımlara avantaj sağladığı düşüncesiyle harekete geçti ve yeni bir kuralı hayata geçiriyor. Bundan böyle, top toplayıcı çocuklar, topu oyunculara geri vermek yerine saha kenarındaki en yakın konilere bırakacaklar.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Haberi Görüntüle

TOPLAR KONİLERE BIRAKILACAK

Telegraph'da yer alan habere göre, top toplayıcı çocuklar artık topu doğrudan oyunculara vermek yerine, saha kenarlarındaki en yakın konilere bırakacaklar. Bu sayede, ev sahibi takımın avantaj elde etmesi engellenmeye çalışılacak.

Kasa para dolacak! Fenerbahçe'de 3 isim İngiltere yolcusu Kasa para dolacak! Fenerbahçe'de 3 isim İngiltere yolcusu Haberi Görüntüle

YENİ KURALIN DETAYLARI

Yeni sisteme göre, top toplayıcı çocuklar, topu boş bir koniye bırakacak ve ardından kendileri için belirlenen noktalarda bekleyecekler. Artık, koninin yanında konumlanma gibi bir uygulama olmayacak. Her iki takım için de saha kenarında toplam 7'şer adet olmak üzere toplamda 14 top bulunacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading