Yandex Metrica

Bu itiraf çok konuşulur: Fenerbahçe'ye ağlayarak gittim! Galatasaraylı efsaneden olay sözler

Bu itiraf çok konuşulur: Fenerbahçe'ye ağlayarak gittim! Galatasaraylı efsaneden olay sözler

Son dakika haberleri... Galatasaray tarihinini unutulmaz golcülerinden Tanju Çolak, yaklaşık 18 sene sonra ilk kez bugün yapılan seçimde oy kullandı.

Spor

11.02.2024, 04:07

 Galatasaray Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı başladı.

Sarı-kırmızılı kulübün 103. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Toplantının açılış konuşmasını yapan başkan Burak Elmas, görev süreleri boyunca kendilerine destek verenlere teşekkür ederek, başkan adaylarına başarılar diledi.

Fenerbahçelileri sevindiren haber! O oyuncu geri dönüyor Fenerbahçelileri sevindiren haber! O oyuncu geri dönüyor Haberi Görüntüle

TANJU ÇOLAK: FENERBAHÇE'YE AĞLAYARAK GİTTİM

Galatasaray seçimlerinde oy kullanan Tanju Çolak, GS TV'ye dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Geçmiş yıllarda Fenerbahçe'ye transfer olduğu için çok eleştirildiğini hatırlatan Çolak, "Fenerbahçe'ye ağlayarak gittim, gitmemek için direndim. Fenerbahçe de bile 'Ben Galatasaraylıyım, işinize gelirse' dedim. Hiç kimse konuşmasın. Ben böyle bir Galatasaraylıyım. Kimse hava yapmasın" dedi.

İlk kez oy kullandığını açıklayan Tanju Çolak, "18 yıllık üyeyim ve ilk kez oy kullanmaya geliyorum. Fenerbahçe'ye giderken ağlayarak gittim. Oraya gittiğimde bile ben Galatasaraylıyım dedim. Fenerbahçe'de kimse bunu diyemez. Hiç kimse boşuna hava yapmasın. Kimse benim Galatasaraylılığımı sorgulamasın." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading