Yandex Metrica

Sitede Ara

Bruma aşağılandı! Portekizli oyuncu için şok sözler

Bruma aşağılandı! Portekizli oyuncu için şok sözler

Fenerbahçe'de tartışmalı Bruma transferinin yankıları sürerken PSV cephesinden çok çarpıcı açıklama geldi.

Spor

23.01.2024, 20:21

Fenerbahçe'de Bruma transferinin yankıları sürüyor. Sarı-Lacivertlilerin, Bruma'nın bonservisini 4,250 milyon euro karşılığında almasının ardından taraftarlar sosyal medyada ayaklanmıştı. Konuyla ilgili PSV cephesinden de çok konuşulacak açıklamalar geldi.

Lewis Hamilton'dan Netanyahu'ya Gazze tepkisi: Bu olanlar artık sona ermeli Lewis Hamilton'dan Netanyahu'ya Gazze tepkisi: Bu olanlar artık sona ermeli Haberi Görüntüle

''YÜZYILIN EN KÖTÜ TRANSFERİ''

Fenerbahçeli taraftarların Bruma transferine dair tepkileri sürerken, PSV'nin efsane futbolcusu konuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Hollanda devinin iz bırakan isimlerinden Van de Kerkhof, Bruma'yı yerden yere vurdu.

Fenerbahçe'nin Bruma'nın bonservisini almasına değinen efsane isim, "Bu hafta aldığım en güzel haberdi" dedi. Sözlerinin devamında ifadelerini sertleştiren Kerkhof, Bruma'nın PSV'nin bu yüzyıldaki en kötü transferi olduğunu belirtti ve "Bana göre futbolu bırakmalı" şeklinde konuştu.

Onuachu bir döndü pir döndü! 109 gün sonra adeta patlama yaptı Onuachu bir döndü pir döndü! 109 gün sonra adeta patlama... Haberi Görüntüle

SADECE 3 MAÇA ÇIKABİLDİ

Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda sadece 5 maça çıkan Bruma gol sevinci yaşayamazken 1 asistlik katkı verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading