Yandex Metrica

Braga'ya kiralanan Bruma için kulübü karar verdi! bonservisi alınacak mı?

Braga'ya kiralanan Bruma için kulübü karar verdi! bonservisi alınacak mı?

Fenerbahçe'nin sezon başında 4,25 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Bruma için Braga ekibi satın alma opsiyonunu kullanmayacak. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bruma gelecek sezon tekrardan Fenerbahçe forması giyecek.

Spor

18.02.2024, 23:36

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe SK'da forma giyen ve devre arası Braga'ya kiralanan Portekizli kanat oyuncusu Bruma için karar verildi. Portekiz ligi ekiplerinden Braga'da 7 maça çıkan ve 3 gol 1 asistlik katkı sağlayan oyuncu için Braga, Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonu olmadan Braga'ya kiraladığı Bruma'nın bonservisi alınmayacak.

UEFA Konferans Ligi'nde bu gece: Fenerbahçe'nin olası rakibi belli gibi UEFA Konferans Ligi'nde bu gece: Fenerbahçe'nin olası rakibi belli gibi Haberi Görüntüle

SENEYE TEKRARDAN FENERBAHÇE'DE

Sezon başında 4.25 milyon euro karşılığında Bruma'yı kadrosuna katan sarı lacivertliler, kendisinden istenilen performansı görememiş ve kurtulmanın yollarını aramıştı. Bruma gelecek sezon idmanlara katılarak kendini göstermek için çabalayacak.

Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE LİSANSINI İPTAL ETMİŞTİ

Fenerbahçe'ye transfer olduktan kısa süre sonra ağır bir sakatlık geçiren Bruma'nın lisansı iptal edilmiş ve oyuncu devre arasına kadar forma şansı bulamamıştı. 28 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading