Yandex Metrica

Boey'e İtalya ve İngitere'dem yakın markaj! Ayrılık yakın

Boey'e İtalya ve İngitere'dem yakın markaj! Ayrılık yakın

Lider Galatasaray'ın 22 yaşındaki Fransız oyuncusu Sacha Boey için Avrupa kulüpleri sıraya girdi. Ciid bir transfer geliri bekleyen Galatasaray ise oyuncuyu hemen elinden çıkarmayacak.

Spor

22.02.2024, 03:18

Galatasaray'da kariyerinin en güzel sezonlarından birini geçiren Sacha Boey için talipler artıyor. Fransız bek oyuncsuna İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal ve İtalya Seria ekibi Milan'ın talip olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü, ne zaman? New York Knicks - Philadelphia 76ers saat kaçta, hangi kanalda? New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü,... Haberi Görüntüle

ARSENAL VE MİLAN YARIŞA GİRDİ

Haberde şu ayrıntılar yer aldı: "Bütün işaretler iki kulübün Sacha Boey yarışında kartlarını kullanmakta kararlı olduğunu gösteriyor. Bu şekilde devam ederse Milan, Arsenal'in elinden oyuncuyu almak için 15 milyon euroluk bonservisi ödemeye hazır. Bu İtalyan ve İngiliz ekiplerinin karşılayabileceği bir miktar. Haziran 2025'e kadar Galatasaray'la sözleşmesi var ve en uzun süre mukavelesi olan oyunculardan biri."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading