Yandex Metrica

Beşiktaş'tan 76 milyon euro'luk transfer hamlesi! Gelirse Süper Lig'e seviye atlatır

Beşiktaş'tan 76 milyon euro'luk transfer hamlesi! Gelirse Süper Lig'e seviye atlatır

Beşiktaş, yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için büyük adımlar atıyor. Aboubakar'ın ayrılığı sonrasında 76 milyon euro'luk transferle dikkatleri üzerine çekiyor.

Spor

09.04.2024, 00:45

Beşiktaş Kulübü, yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek için transfer piyasasında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma hedefiyle kulüp, büyük bir transfer operasyonu başlatıyor.

Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı? Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı? Haberi Görüntüle

ABOUBAKAR'IN YERİNE PATRICK SCHICK

Vincent Aboubakar'la yolların ayrılması beklenen Beşiktaş, onun yerine dünya çapında tanınan bir golcüyü kadrosuna katma planları yapıyor. Sabah gazetesinin haberine göre, Beşiktaş'ın gözü, Bayer Leverkusen forması giyen Patrick Schick'e çevrildi.

Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Haberi Görüntüle

76 MİLYON EURO'LUK TRANSFER GİRİŞİMİ

Patrick Schick'in transferine toplamda 76 milyon euro ödendiği belirtiliyor. Geçmiş dönemde Roma tarafından Sampdoria'dan alınan Schick, daha sonra Bayer Leverkusen'e satılmıştı. Şimdi ise Beşiktaş'ın bu deneyimli golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia ediliyor.

Sergen Yalçın'dan geleceğiyle ilgili karar çıktı Sergen Yalçın'dan geleceğiyle ilgili karar çıktı Haberi Görüntüle

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA PLANI

Beşiktaş'ın, Schick'i bonservisiyle veya satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle transfer etmeyi hedeflediği belirtiliyor. 

Patrick Schick'in Bayer Leverkusen ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading