Yandex Metrica

Beşiktaş'ta dünya yıldızı imzaya yakın

Beşiktaş'ta dünya yıldızı imzaya yakın

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş JK'da gelecek sezonun transfer çalışmaları başladıç Birçok oyuncusuna teklif gelen kartallar'da hedef gelecek sezona iddiali kadro kurarak şampiyon olmak. Bu hedef doğrultusunda ilerlemek isteyen Beşiktaş'ta ilk hedef Tottenham'lı yıldız oyuncu oldu.

Spor

23.01.2024, 20:38

Sezona Valerian İsmael ile başlayan ancak istenilen başarıyı yakalayamayan kartallar hocayla yolları ayırıp daha önce şampiyonluk yaşadığı Şenol Güneş ile tekrardan anlaştı.Devre arasında kadrosuna önemli isimler katarak tüm hedeflerini şampiyonluğa odaklayan Beşiktaş, Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Omar Colley, Onur Bulut ve Alexandru Maxim hamleleriyle kozlarını güçlendirmişti. Gelecek sezon güçlü bir kadroyla yoluna devam etmek isteyen İstanbul ekibinde transfer çalışmaları Ceyhun Kazancı öncülüğünde başladı

KRİTİK FENERBAHÇE MAÇI

Fenerbahçe maçına Ghezzal, Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun hücum hattıyla başlamayı düşünen Şenol Güneş karşılaşmadan zaferle ayrılmayı düşünüyor. Teknik ekibin tek korkusu milli takımda bulunan Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'un sağlıklı bir şekilde evlerine dönmesi. Kartal, derbiye kadar tüm eksiklerini kapatarak tarihi maçta 3 puanı almayı hedefliyor.

GİDECEKLER BELLİ OLDU

Ersin Destanoğlu, Romain Saiss, Valentin Rosier, Jackson Muleka’yı satmayı; Welinton, Kevin N’Koudou ve Dele Alli’yle de sözleşme yenilememeyi planlıyor. 

PAPE MATAR SARR İDDİASI

Delle Alli'nin kötü performansını unutmak isteyen siyah beyazlı ekip İngiltere Premir Lig ekiplerinden Tottenham forması giyen Matar Sarr'ı gündemine aldı. Yerel basında çıkan haberlere göre; kulübe menajerler aracılığıyla önerilen 20 yaşındaki Senegalli orta sahaya jet olumlu yanıt veren Beşiktaş, oyuncusunu bedelsiz olarak kiralık göndermeye olumlu bakan Tottenham’la sezon sonuna doğru pazarlıklara başlayacak. Tottenham forması giyen Sarr'ın toplam değeri 15 milyon euro.

2021 yılında Fransız ekibi Metz’den 17 milyon Euro’ya Tottenham’a transfer olan Pape Matar Sarr, geçen sezonu da geldiği kulüpte kiralık olarak geçirmişti. Merkez orta saha, ön libero ve 10 numara bölgelerinde süre alabilen Pape Matar Sarr, bu sezon Tottenham’da 7 Premier Lig karşılaşmasına çıktı.

KISACA PAPE MATAR

14 Eylül 2002 tarihinde Thiaroye'de dünyaya gelen Pape Matar Sarr, Generation Foot formasıyla profesyonel futbol kariyerine start verdi. Pape Matar Sarr daha sonra FC Metz ve Tottenham Hotspur'un başarısı için ter döktü.12 kez Senegal A Milli Takımı formasını giyen Pape Matar Sarr, 6 maça çıktığı Senegal U-17 Milli Takımı'nda rakip fileleri 3 kez sarstı.Pape Matar Sarr, 2022 yılında Senegal formasıyla Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşadı.

FC Metz kariyeri 59 maç süren Pape Matar Sarr, Tottenham Hotspur döneminde 10 karşılaşmada forma şansı buldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading