Yandex Metrica

Beşiktaş ve Galatasaray Türk futbolunun değerini arttırdı! Bu sezon adeta uçtular

Beşiktaş ve Galatasaray Türk futbolunun değerini arttırdı! Bu sezon adeta uçtular

Beşiktaş ve Galatasaray'ın genç yıldızları performanlarıyla takımlarına yaptıkları katkıların yanında değerlerini de fahiş şekilde arttırarak Türk futbol piyasasına muazzam bir katkıda bulundular.

Spor

17.03.2024, 15:48

Süper Lig'in parlayan yıldızı Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, piyasa değerini adeta göz kamaştırıcı bir şekilde artırarak dikkatleri üzerine çekiyor. Transfermarkt'ın son güncellemesine göre, genç golcünün piyasa değeri 550 bin Euro'dan muazzam bir şekilde 8 milyon Euro'ya yükseldi. Bu büyük artışla Semih Kılıçsoy, Süper Lig tarihinde değerini en fazla artıran futbolcu unvanını kazanmış oldu.

2018'in şampiyonu amatör lige düştü! 2018'in şampiyonu amatör lige düştü! Haberi Görüntüle

SEMİH, BEŞİKTAŞ'IN VAZGEÇİLMEZİ HALİNE GELDİ

Beşiktaş'ın hücum hattındaki etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çeken Semih Kılıçsoy, genç yaşına rağmen takımının en kritik isimlerinden biri haline geldi. Bu yükselişiyle birlikte genç futbolcu, uluslararası arenada da kendine sağlam bir yer edinmeye başladı. 

Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER YILMAZ DA DEĞERİNİ KATLADI

Transfermarkt'ın verilerine göre, Semih Kılıçsoy'un piyasa değerindeki bu çarpıcı artış, futbol dünyasında dikkate değer bir başarı olarak kaydedildi. Ayrıca, Galatasaray'ın genç yeteneği Barış Alper Yılmaz'ın da piyasa değerinde dikkate değer bir artış gözlendi. Yılmaz'ın değeri 5.5 milyon Euro artarak 13 milyon Euro'ya ulaştı.

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading