Yandex Metrica

Beşiktaş'ta Valentin Rosier krizi! Oyundan alındı, formayı çıkarıp sahayı terk etti

Beşiktaş'ta Valentin Rosier krizi! Oyundan alındı, formayı çıkarıp sahayı terk etti

Beşiktaş'ta Valentin Rosier krizi yaşandı. Oyundan alınması sinirlen siyah beyazlı futbolcu sinirlerine hakim olamadı. Fransız sağ bek, değişiklik kararını beğenmedi ve formayı çıkardı, soyunma odasına gitti.

Spor

23.01.2024, 19:49

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş deplasmanda İstanbulspor karşılaştı. Maçın ilk yarısını 1-0 önde kapatan siyah beyazlılarda 50. dakika Valentin Rosier krizi yaşandı. Tayyip Talha Sanuç, baş dönmesi nedeniyle yerini Welinton'a bırakırken, Valentin Rosier de Tayfur Bingöl'le değişti. Ancak bu karardan memnun olmayan Rosier, teknik heyete tepki gösterdi. Formasını çıkartarak direkt olarak soyunma odasına giden Rosier’in bu harekete karşı Beşiktaş’ın nasıl bir karar alacağı merak konusu…

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında İstanbulspor ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını 2-1 önde kapatan siyah - beyazlılar, ikinci yarıya adeta sakatlıklarla başladı.

Trabzonspor'un gol kanalları tıkandı! Santraforlar ağları sarmanın sevincini unuttu Trabzonspor'un gol kanalları tıkandı! Santraforlar ağları sarmanın sevincini unuttu Haberi Görüntüle

ROSIER SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Beşiktaş'ta Kevin N'Koudou, ikinci yarıda sahada yer almadı ve Nathan Redmond oyuna dahil oldu. Öte yandan 50. dakikada Tayyip Talha Sanuç, baş dönmesi nedeniyle kendisini yere bıraktı ve sağlık görevlileri sahaya çağrıldı. Sanuç'un tedavisinin ardından değişiklik istendi ve Welinton oyuna girdi.

Aynı dakikada herhangi bir sakatlığı bulunmayan Valentin Rosier'in de forma numarası değişiklik tabelasında gözüktü. Fransız sağ bek, bu kararı beğenmedi ve yerini Tayfur Bingöl'e bıraktıktan sonra formasını çıkartarak direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading