Yandex Metrica

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın istifa etti

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın istifa etti

Son dakika haberleri... Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi. Sergen Yalçın bugün öğle saatlerinde yapılacak son antrenmana çıkıp görevi bırakacak. Beşiktaş; teknik direktör Sergen Yalçın'la karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor

08.02.2024, 19:22

Şampiyonlar Ligi'nde 'sıfır' çeken ligde de inişli çıkışlı grafik sergileyen ve haftalardır galibiyet yüzü görmeyen Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın istifa etti.

Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı! Transfer hazırlıkları başladı Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı!... Haberi Görüntüle

İSTİFASINI SUNDU YÖNETİM KABUL ETTİ

Başkan Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın Nevzat Demir Tesislerinde bir araya geldi. Sergen Yalçın, istifasını yönetime sundu. Yönetim, Sergen Yalçın'ın istifasını kabul etti. Sergen Yalçın bugün öğle saatlerinde yapılacak son antrenmana çıkıp görevi bırakacak. Beşiktaş'ta teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli getirilecek. Kayserispor maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.

Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN: OLUR OLMAZ KİŞİLER ATIP TUTUYOR

Fanatik'te yer alan habere göre; Sergen Yalçın ile Ahmet Nur Çebi arasında gerçekleşen görüşmede şu diyalog geçti;

Sergen Yalçın: Her maç sırat köprüsünden geçiyorum. Bu gruba verecek bir şeyim, diyecek sözüm kalmadı. Her türlü saha ve psikolojik çalışmayı yaptık. Sahaya çıkınca tam tersi görüntüler oldu. Bizim de anlam veremediğimiz, içinden çıkamadığımız durum bu. Olur olmaz kişiler atıp tutuyorlar. Ben Beşiktaş’ın içinden geldim. Kulübün önünü açma adına devam etmek istemiyorum.

Ahmet Nur Çebi: Karar senin ve ekibinin. Ben takımı düşündüğünüz yerden kaldırmanızı bekliyordum. İnancım var. Hala var. Madem siz ayrılığı öne koydunuz herkes için hayırlı olsun.

Hentbol Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş Hentbol Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş Haberi Görüntüle

SERGEN'İN YERİNE TERZIC

Beşiktaş yönetimi yaklaşık 10 gündür Borussia Dortmund'un eski teknik direktörü ve 2013-2015 yılları arasında Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük yapan Edin Terzic ile görüşüyor. 

BEŞİTKAŞ AYRILIĞI RESMEN AÇIKLADI

Beşiktaş Kulübü, Sergen Yalçın ayrılşığını resmen açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ''29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading