Yandex Metrica

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın depremi! Bir dönem sona eriyor

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın depremi! Bir dönem sona eriyor

Beşiktaş'taki kötü gidişata engel olamayan teknik direktörü Sergen Yalçın, istifa aşamasına geldi. Sergen Yalçın'ın ayrılması durumunda Beşiktaş'ın 3 teknik direktör adayı var.

Spor

25.02.2024, 16:19

Şampiyonlar Ligi'nde 'sıfır' çeken ligde de inişli çıkışlı grafik sergileyen ve haftalardır galibiyet yüzü görmeyen Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın depremi yaşanıyor.

Girasunspor maçı sonrası istifa sinyali veren ancak Başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşme sonrasında bu düşüncesini rafa kaldıran Sergen Yalçın, görevi bırakmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? Tek farkla 1-0 biterse hangi takım kazanır, maç uzar mı? Fenerbahçe Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? Tek... Haberi Görüntüle

İSTİFASI CEBİNDE

Teknik ekiple görüşecek olan Sergen Yalçın'ın kararını kısa süre içerisinde vermesi bekleniyor. Sergen Yalçın istifa kararı alırsa bu hafta Süper Lig’de oynayacağı Yukatel Kayserispor maçına çıkmayacak.  

Fenerbahçe-Olympiakos TV8'de mi, şifresiz mi? FB-Olympiakos maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos TV8'de mi, şifresiz mi? FB-Olympiakos maçı hangi kanalda? Haberi Görüntüle

3 ADAY VAR

Sergen Yalçın'ın ayrılması durumunda Beşiktaş'ın 3 teknik direktör adayı var. Şenol Güneş, Rıza Çalımbay ve Slaven Bilic.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading