Yandex Metrica

Beşiktaş'ta flaş ayrılık! Şenol Güneş yıldız ismin biletini kesti

Beşiktaş'ta flaş ayrılık! Şenol Güneş yıldız ismin biletini kesti

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, performansından memnun kalmadığı Arthur Masuaku ile yolların ayrılmasını istedi.

Spor

23.01.2024, 20:06

Lige verilen arada transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, takımdan ayrılacak isimleri netleştirmeye başladı.

Avrupa'ya kaç takım gönderiyoruz? Avrupa'ya kaç takım gönderiyoruz? Haberi Görüntüle

OCAK AYINDA YOLCU

Beşiktaş’ta Ocak ayında takımdan ayrılma ihtimali yüksek olan ismin Arthur Masuaku olduğu öğrenildi. Şenol Güneş’in performasından memnun kalmadığı Demokratik Kongolu sol bek ile ocak ayında yollar ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde devler çarpıştı: Barcelona ve Atletico Madrid'den hüzünlü veda Şampiyonlar Ligi'nde devler çarpıştı: Barcelona ve Atletico Madrid'den hüzünlü veda Haberi Görüntüle

SATIN ALMA OPSİYONU DEVREYE GİREBİLİR

Ancak Beşiktaş’ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United’dan sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer ettiği Arthur Masuaku'nun zorunlu satın alma opsiyonu olduğu ortaya çıktı. 29 yaşındaki Masuaku, Beşiktaş'ta 25 maça ilk 11’de başlaması halinde satın alma opsiyonu devreye girecek.

Fenerbahçe'ye gidecek deniyordu! Zehra Güneş'ten 2 yıllık imza Fenerbahçe'ye gidecek deniyordu! Zehra Güneş'ten 2 yıllık imza Haberi Görüntüle

13 MAÇTA DAHA FORMA GİYERSE BONSERVİS BEŞİKTAŞ'A GEÇECEK

Demokratik Kongolu sol bek, şimdiye kadar Beşiktaş formasıyla 12 kez maça çıktı. Masuaku, 13 maçta daha ilk 11’de forma giyerse bonservisi Beşiktaş’a geçecek. Arthur Masuaku'nun bonservisi Beşiktaş'a gerçerse West Ham United’a 2.2 milyon Euro ödenecek. Arthur Masuaku ile de 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading