Yandex Metrica

Beşiktaş, Montero ile yeniden anlaştı

Beşiktaş, Montero ile yeniden anlaştı

Stoper transferi için çalışmalarını devam ettiren Beşiktaş, eski futbolcusu Francisco Montero'yla tekrar anlaştı.

Spor

23.01.2024, 17:53

Transfer çalışmalarını devam ettiren Beşiktaş'ta stoper için yeni bir adım atıldı. Beşiktaş eski oyuncusu Francisco Montero ile takrar anlaştı.

Beşiktaş Kulübü transferi resmiyete kavuşturmak için Atletico Madrid'in evrakları göndermesi ve transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

İspanyol stoperi, siyah-beyazlı takıma satın alma opsiyonuyla kiralanacak. Beşiktaş, Montero için Atletico Madrid'e 100 bin euro kiralama bedeli ödeyecek. Oyuncunun yakın zamanda İstanbul'a gelerek resmi imzaların atılması bekleniyor.

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Haberi Görüntüle

"SİZİ SEVİYORUM BEŞİKTAŞ AİLESİ"

Montero, geçen sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılırken yaptığı paylaşımda, "Kazandığımız iki kupa kalbimde var olacak. Umarım bir gün yollarımız tekrar kesişir. Sizi seviyorum Beşiktaş ailesi!" ifadelerini kullanmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı: Bayern ile Real kozlarını paylaştı Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı: Bayern ile Real kozlarını paylaştı Haberi Görüntüle

8 NUMARA TRANSFERİNİN ÖNÜ AÇILDI

Bunun yanı sıra Montero'nun doğum yılının 1997 sonrası olmasından dolayı yeni yabancı kuralı nedeniyle Hasic'in yerine kadroya alınarak, 8 numara transferinin de önü açılmış oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading