Yandex Metrica

Beşiktaş kupada 5'inci turda! Serik Belediyespor'u ilk yarıda bitirdiler: 3-1

Beşiktaş kupada 5'inci turda! Serik Belediyespor'u ilk yarıda bitirdiler: 3-1

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Beşiktaş, 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. Siyah-Bayazlıların tamamını ilkyarıda bulduğu goller Redmond, Muleka ve Dele Alli'den geldi. Konuk ekibin golünü ise 66'da Harun kaydetti.

Spor

23.01.2024, 22:15

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu mücadelesinde TFF 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynana karşılaşmayı Siyah-Beyazlılar ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 kazandı. 

MAÇ 34 DAKİKADA BİTTİ!

Beşiktaş maça  Ersin, Necip, Welinton, Montero, Tayfur, Kerem, Atiba, Alli, Redmond, Oğuzhan ve Muleka 11'iyle çıktı. Konuk Serik Belediyespor ise Mehmet, Fırat, Mehmet Demirözü, İsmet Benli, Hasan Ali, Sergen, Erdoğan, Oğuzhan, Burak, Sebahattin, Muhammet 11'in tercih etti. Maça hızlı başlayan Kara Kartal, 5'inci dakikada Redmond ile 1-0 öne geçti. Nathan Redmond ceza sahası dışından sert vurdu ve kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara gönderdi. 9'da bu kez sahrneye Muleka çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. Ev sahibi ekibin 3'üncü ve son golünü ise 34'te  Dele Alli kaydetti.

İKİNCİ YARI TEK GOL

İlk yarı bu Beşiktaş'ın 3 farklı üstünlğüymle geçilirken konuk Serik Belediyespor 66'da Harun ile skoru belirleyen golü attı: 3-1. Bu sonuçla Beşiktaş kupada adını 5'inci tura yazdırırken Serik Belediyespor ise elendi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading