Yandex Metrica

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Ünlü teknik direktör yarın İstanbul'a geliyor

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Ünlü teknik direktör yarın İstanbul'a geliyor

Son dakika haberleri... Şenol Güneş ile anlaşamayan Beşiktaş, yeni teknik direktörünü Portekiz'de buldu. Genç hocanın bu hafta İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Spor

23.01.2024, 18:28

Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası göreve geçici olarak Önder Karaveli'yi getiren Beşiktaş, Fenerbahçe ile yapılacak derbi maçının ardından yeni teknik direktörünü açıklayacak.

Portekiz Liga Nos takımlarından Estoril'de çalışan Bruno Pinheiro ile görüşmelere başlayan Siyah-Beyazlılar, 45 yaşındaki antrenör ile büyük ölçüde anlaştı.

Pazartesi tören düzenlemeyi planlayan Beşiktaş, gen hocayı yarın İstanbul'a getirmek için bilet rezarvazyonu yaptı.

Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu Haberi Görüntüle

BRUNO PİNHEİRO KİMDİR?

1976'da Portekiz'de doğan Bruno Pinheiro, kariyerinin büyük bir bölümünü Portekiz, Katar ve Belçika'da çeşitli alt yaş gruplarında antrenör olarak geçirdi.

Benfica'da yardımcı antrenörlük yapan Bruno, 2007'de Belenenses'te teknik direktör olarak çalışmaya başladı.

Geçen sezon Portekiz 2. Ligi ekibi Estoril'in başına geçerek takımını üst lige çıkaran  Pinheiro, bu sezon da takımıyla beraber formunu sürdürerek ilk 14 haftada 6 galibiyet, 2 yenilgi ve 6 beraberlik alarak 24 puan topladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading