Yandex Metrica

Benzema PSG’yi yıktı! Messi ve arkadaşları hüsrana uğradı

Benzema PSG’yi yıktı! Messi ve arkadaşları hüsrana uğradı

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ikinci maçında Real Madrid ve Paris Saint Germain karşı karşıya geldi. Benzema'nın devleştiği maçta Real Madrid, PSG'yi dağıttı.

Spor

23.01.2024, 18:57

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 tur rövanş maçında Fransız devi Paris Saint-Germain'i (PSG) 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

İspanya temsilcisi 1-1 rövanşında Santiago Bernabéu’da PSG'yi Benzema'nın golleriyle 3-1 yenerek adını bir üst tura yazdırdı.

UEFA Şampiyonar Ligi son 16 turu rövanş maçında Real Madrid, Paris Saint-Germain’i konuk etti.

Santiago Bernabéu’da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Kylian Mbappe, 39. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı: Dikkat edin! İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı: Dikkat edin! Haberi Görüntüle

BENZAMA'DAN HAT-TRİCK ŞOV

Fransız yıldız, bu golüyle PSG kariyerinde yeni bir kilometretaşını geride bıraktı. Kylian Mbappe, Zlatan Ibrahimovic'i geçerek kulüp tarihinde en çok gol atan ikinci isim oldu.

Real Madrid’in gollerini 61, 76 ve 78. dakikalarda bulduğu gollerle hat-trick'e imza atan Benzema'dan geldi. 34 yıl 80 günle Karim Benzema, Şampiyonlar Ligi'nde hat-trick yapan en yaşlı oyuncu oldu.

Böylece atlayarak adını çeyrek finale yazdıran taraf Real Madrid oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading