Yandex Metrica

Belçika soyunma odası karıştı! Kevin de Bruyne ve Eden Hazard takım arkadaşlarıyla kavga etti

Belçika soyunma odası karıştı! Kevin de Bruyne ve Eden Hazard takım arkadaşlarıyla kavga etti

Son dakika haberleri... 2022 Dünya Kupası'nda istenen futbolu sahaya yansıtamayan Belçika'da kaos yaşanıyor. Eden Hazard ve Kevin de Bruyne soyunma odasında tartıştı.

Spor

23.04.2024, 23:03

2022 Dünya Kupası F Grubu takımlarından Belçika'da sular durulmuyor.

Son oynanan Fas maçında sahadan 2-0 mağlup ayrılan Eden Hazard ve arkadaşları arasında ipler koptu.

Soyunma odasında tartışma yaşayan oyuncular arasında gergin anlar yaşandı.

Alınan son bilgilere göre Hazard, De Bruyne ve Jan Vertonegan arasında büyük bir tartışma yaşandı.

Araya giren Romelu Lukaku ise kavgayı ayırarak devreye girdi.

Belçika Teknik Direktörü Roberto Martinez: "Takım içinde bir gerginlik olduğu doğru. Dünyanın en zorlu soyunma odalarından birine sahibiz." ifadelerini kullanarak çıkan kavga iddialarının gerçek olduğunu söyledi.

Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı Haberi Görüntüle

KEVIN DE BRUYNE HEDEF GÖSTERDİ

Fas mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Kevin De Bruyne, "2018'de şansımız vardı, ancak başaramadık. Bazı oyuncular yok, yeni arkadaşlar geldi, fakat 2018'deki gibi değiliz. İyi bir takımımız var, ancak Dünya Kupası'nı kazanmak için çok yaşlıyız" görüşlerini dile getirerek tepki çekmişti.

Takım arkadaşının sözlerine kızan 35 yaşındaki Jan Vertonghen "Şu an aklımdan çok şey geçiyor ama bunların kamera önünde söylenmemesi en iyisi. Ön alanda pek bir şey yapamıyoruz, daha doğrusu hiçbir şey. Kaliteli oyuncularımız var, ancak belki de hücum oyuncularımız yaşlı olduğu için kötü hücum ediyoruz" yanıtını vererek şaşırtmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading