Yandex Metrica

Bayern'den 5 gollü galibiyet ve rekor! Real Madrid'i tarihe gömdüler

Bayern'den 5 gollü galibiyet ve rekor! Real Madrid'i tarihe gömdüler

Devler Ligi C grubunun 3. haftasında Bayern Münih, Viktoria Plzen'i 5-0'lık skorla dağıttı. 3'te 3 yapan Alman panzeri, bu maçla beraber Real Madrid'in bir rekorunu tarihe gömdü.

Spor

23.01.2024, 22:13

UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamaları 3. haftasında Alman devi Bayern Münih, C Grubu'nda Viktoria Plzen'i rahat geçti. Allianz Arena'da oynanan karşılaşmadan Bayern, 5-0'lık skorla galip ayrıldı.

Fenerbahçeli kadınlardan tarihi başarı: Basketbolda Avrupa'nın en büyüğü oldular Fenerbahçeli kadınlardan tarihi başarı: Basketbolda Avrupa'nın en büyüğü oldular Haberi Görüntüle

"ÖLÜM" GRUBUNDA KAYBI YOK!

Bavyera ekibinde gol perdesini 7'de Leroy Sane açtı, 13'te Serge Gnabry farkı ikiye çıkarttı ve 21'de Sadio Mane soyunma odasına Münih'i 3-0'lık üstünlükle götürdü. 50'de Alman yıldız Sane bir kez daha sahneye çıktı, maçın skorunu ise 59'da Maxim Choupo-Moting belirledi: 5-0.

'Ölüm grubu' olarak lanse edilen C Grubu'nda daha önce Inter ve Barcelona engellerini 2-0'lık galibiyetlerle geçen Bayern bu akşamki sonuçla gol yemeden 3'te 3 yaptı ve liderliğini devam ettirdi. 

Okan Buruk'tan flaş karar! Yıldız ismi ingilizlere kaptırmak istemiyor Okan Buruk'tan flaş karar! Yıldız ismi ingilizlere kaptırmak istemiyor Haberi Görüntüle

REAL MADRID'I TARİHE GÖMDÜLER

Öte yandan eden Bayern Münih, Plzen galibiyetiyle birlikte önemli bir rekoru da kırmış oldu. Kulüp müzesinde 6 adet Şampiyonlar Ligi kupası bulunduran Alman ekibi, Devler Ligi gruplarında oynadığı son 31 maçı kaybetmeyerek turnuva tarihine adını yazdırdı. Bavyera ekibi, 2012-2017 yıllarında 30 maç boyunca gruplarda kaybetmeyen İsppanyol devi Real Madrid'i geride bıraktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading