Yandex Metrica

Başkan adayı Metin Öztürk 5 transferi açıkladı! Galatasaray'da yeni dönem başlıyor

Başkan adayı Metin Öztürk 5 transferi açıkladı! Galatasaray'da yeni dönem başlıyor

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, 3 gün sonra yapılacak seçim öncesi açıklamalarda bulunarak 5 transferin olacağını söyledi. Teknik direktör adayı hakkında da değerlendirmede bulunan Öztürk, Okan Buruk'u işaret etti.

Spor

23.01.2024, 19:11

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk, 30 Nisan'da yapılacak seçim öncesi açıklamalarda bulundu.

Göreve gelmesi durumunda Galatasaray'ın gelecek sezon en büyük şampiyonluk adayı olabileceğini söyleyen Öztürk, taraftara5 oyuncunun transfer sözünü verdi.

Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Öztürk, "En az 4-5 transferimiz var. Bunların arasında ikisi flaş. Onları önümüzdeki hafta raporlar önümüze geldiğinde açıklarız. Biri yabancı, biri yerli iki flaş transferimiz var. Bütçemiz içinde olacak ama bütçe zorlanırsa bizde kalabalık bir iş adamı ekibi var. Pamuk eller cebe yapar ve bu işi çözeriz. Piyasalarında isim yapmış transferler." ifadelerini kullandı.

Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var? 20 Mayıs Galatasaray'ın-Fenerbahçe'nin maçı ne zaman? Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var?... Haberi Görüntüle

METİN ÖZTÜRK: ASLAN KÜKREMESİ DUYACAKSINIZ

"Her başkan adayı şampiyonluk ister ama o hedeflere ulaşmak bir vizyon ve proje işidir. Bizde bu vizyon da proje de var. Nasıl şu anda dünya olarak pandemiden çıkıyorsak, Galatasaray için de tünelin ucu gözüktü. Biz en az 5 yıl başarıdan başarıya koşacak bir Galatasaray için hazırız. Bunu hem futboldaki hamlelerle hem projelerle hem de mali hamlelerle yapacağız. Bu sene hocamız da futbolcularımız da sahada taraftarla bütünleşip, bizi coşturacak. Önümüzdeki sene tam bir aslan kükremesi duyacaksınız."

Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak, yabancı mı? Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak,... Haberi Görüntüle

METİN ÖZTÜRK, OKAN BURUK'U DUYURDU

"Aramızda 'Torrent'e bir şans daha verelim, iyi hoca.' diyen arkadaşlar var. Benim gibi 'Yerli hocayla devam edelim.' diyen arkadaşlar var. Ben tamamen taraftarı coşturacak, Galatasarayla özdeşleşmiş, daha önce şampiyonluklar yaşamış, bu ruhu bilen, bizi her arenada temsil edecek bir hocayla devam etmeyi planlıyorum. Okan Buruk benim favorim ama yönetim kurulunda sadece ben karar vermiyorum. 11 kişi karar veriyoruz. Ne Okan hocayla ne de Sayın Torrent ile bir konuşmamız oldu. Eldeki mevcut hocaya saygısızlık etmemek lazım. Onun raporlarına bakıp, onunla devam etsek de etmesek de geleceği şekillendirirken onu baz almak lazım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading