Yandex Metrica

Başakşehir'e imza atan Mesut Özil'den Ali Koç'a sert gönderme! Fenerbahçe mesajı şaşırttı

Başakşehir'e imza atan Mesut Özil'den Ali Koç'a sert gönderme! Fenerbahçe mesajı şaşırttı

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'den ayrılan Mesut Özil, Başakşehir ile resmi sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, sözleşme detaylarını ilk kez paylaştı. Yıldız oyuncunun Fenerbahçe sözleri basın toplantısına damga vurdu.

Spor

23.01.2024, 19:32

Başakşehir, Fenerbahçe'den ayrılan Mesut Özil için resmi imza töreni düzenledi.

Yıldız oyuncunun sözleşme detayları hakkında bilgi veren Göksel Gümüşdağ, "Mesut Özil'e 2 yıllık sözleşme önerdim ama kendisi 1+1 yıllık yapalım, seneye tekrar değerlendiririz başkanım dedi. Ücret konusunda da fedakarlıkta bulundu." ifadelerini kullandı.

Mehmet Büyükekşi'den adaylık açıklaması: Onların niyeti çok başka! Seçimler neden 18 Temmuz'da yapılacak? Mehmet Büyükekşi'den adaylık açıklaması: Onların niyeti çok başka! Seçimler neden... Haberi Görüntüle

MESUT ÖZİL: AİLE ORTAMI VAR

Başakşehir'e geldiği için çok mutlu olduğunu aktaran Mesut, Çok mutluyum burada olduğum için. Aile ortamı var, sadece futbola odaklı. Benim hedefimde sadece futbol oynamak, mutlu olmak, huzurlu yaşamak. Doğru adreste olduğumu düşünüyorum. İyi ki gelmişim. Elimden geleni yapacağım" dedi.

Fenerbahçe ile ilgili gelen soruya da yanıt veren Mesut, Fenerbahçe'nin her zaman kalbinde olacağını ve o konunun kendisi için kapandığını belirterek, "Gidebileceğim tek kulüp vardı. O da Başakşehir takımıydı" görüşlerini aktardı.

Fenerbahçe'de mutlu olma şansı bulamadığını söyleyen Mesut, "Fenerbahçe ile alakalı çok fazla konuşmak istemiyorum. Camia çok büyük destek verdi, hala da veriyor. Teşekkür ederim. Futbolda bunlar da oluyor. Başakşehir'e mutlu olmaya geldim, Fenerbahçe'de bu şansı bulamadım." açıklamasında bulundu.

Mesut Özil'in basın toplantısında Ali Koç'tan söz etmemesi dikkat çekti.

Ferdi Kadıoğlu transferinde son dakika gelişmesi! Aston Villa'dan açıklama geldi Ferdi Kadıoğlu transferinde son dakika gelişmesi! Aston Villa'dan açıklama geldi Haberi Görüntüle

MESUT ÖZİL'İN BAŞAKŞEHİR'DEKİ MAAŞI BELLİ OLDU

Başakşehir ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Mesut Özil'in senelik 1.5 milyon Euro maaş alacağı öğrenildi.

Ayrıca 33 yaşındaki yıldızın Fenerbahçe'den sözleşme feshi olarak 4 milyon Euro tazminat aldığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading