Yandex Metrica

Barcelona'da efsane isim geri dönüyor

Barcelona'da efsane isim geri dönüyor

Son dakika haberleri... Ronald Koeman ile yollarını ayıran Barcelona, efsane futbolcusu Xavi Hernandez ile temasa geçti.

Spor

23.01.2024, 18:12

Lionel Messi'nin ayrılığı sonrası La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde şok sonuçlar alan Barcelona'da teknik direktör arayışları başladı.

Dün gece deplasmanda Rayo Vallecano'ya Falcao'nun golüyle 1-0 yenilen Katalan devi, Hollandalı antrenör Ronald Koeman ile yollarını ayırdı.

Kulüp Başkanı Joan Laporta, bu sabah çalışmalara başlayarak takımın efsane futbolcularından olan ve şu sıralar Al-Saad takımında teknik direktörlük yapan Xavi Hernandez'i takımın başında görmek istiyor.

Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak Haberi Görüntüle

XAVİ GERİ DÖNÜYOR

Barcelona tarihinin en başarılı futbolcularından biri olarak gösterilen İsoanyol teknik adam, 2015 yılında takımdan ayrıldıktan sonra Katar ekibi Al-Saad'da kariyerini sonlandırdı.

Burada teknik direktör olarak çalışmaya başlayan Xavi, kısa sürede gösterdiği performansla Katar ligine damga vurdu.

Henüz 41 yaşında olmasına rağmen 7 kupa kazanan genç hocanın Barcelona'nın teklifine sıcak bakmasına rağmen Al-Saad yönetiminin ısrarlarından dolayı kararsız kaldı.

Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var? 20 Mayıs Galatasaray'ın-Fenerbahçe'nin maçı ne zaman? Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var?... Haberi Görüntüle

XAVİ BARCELONA'DA KAÇ KUPA KAZANDI

Barcelona altyapısından yetişen ve İspanya milli takımıyla da önemli başarılara imza atan Xavi, 4 Şampiyonlar Ligi, 8 La Liga, 3 İspanya Kupası, 8 İspanya Süper Kupası, 2 de UEFA Süper Kupası kazanarak kulüp tarihine geçti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading