Yandex Metrica

Balotelli geri mi dönüyor? İşte sürpriz transfer iddiasının detayları

Balotelli geri mi dönüyor? İşte sürpriz transfer iddiasının detayları

Adana Demirspor ile yollarını ayırarak Sion'a transfer olan Mario Balotelli için flaş bir iddia geldi. İsviçre ekibinde mutsuz olan İtalyan yıldız, eve göre dönüş hazırlığında!

Spor

23.01.2024, 19:50

Adana Demirspor formasıyla çizdiği başarılı performans ile yeniden adından söz ettiren Mario Balotelli, yaz transfer döneminin sonunda İsviçre ekibi Sion'a transfer olmuştu. Yeni takımında sürekli eleştiri oklarının hedefi olan Balotelli şimdilerde yeniden ayrılık planları yapıyor. 

Son dakika... Fenerbahçe felaketin eşiğinden döndü! Tur için hala umut var Son dakika... Fenerbahçe felaketin eşiğinden döndü! Tur için hala umut... Haberi Görüntüle

CANNAVARO PEŞİNDE

Seri B ekiplerinden Benevento'nun başına geçen İtalyan futbolunun önemli isimlerinden Fabio Cannavaro, Balotelli'nin peşine düştü. Genç teknik direktör, ocak ayı transfer döneminde Balotelli'ye kadrosunda görmek istediğini açıkladı. İtalya basınından SerieBnews'in haberine göre Cannavaro bu transfer için ısrarcı. Balotelli'nin İsviçre'de mutsuz olmasının transferde önemli rol oynayacağı da iddiaylar arasında yer buldu.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk isim... Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk... Haberi Görüntüle

İLK İKİ MAÇINI BOŞ GEÇTİ

Yıldız oyuncu Adana Demirspor'dan Sion'a 2 milyon 620 bin euro karşılığında transfer olmuştu. Sadece 2 maçta forma giyen Balotelli'nin golü ya da asisti bulunmuyor. Oyuncu bu karşılaşmalarda da sonradan oyuna dahil oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading