Yandex Metrica

Aziz Yıldırım'dan başkanlık için talimat geldi: Hazır olun ve benden haber bekleyin

Aziz Yıldırım'dan başkanlık için talimat geldi: Hazır olun ve benden haber bekleyin

Fenerbahçe'de başkanlk seçimi git gide kızışırken, ismi geçen adaylardan kulübün eski başkanı Aziz yıldırım hakkında inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. Yağız Sabuncuoğlu'nun açıklmasına göre Aziz Yıldırım'ın başkanlığa aday olması an meselesi.

Spor

12.05.2024, 10:17

Fenerbahçe'de kötü gidişat sonrası başkanlık ve teknik direktörlük görevleri için birçok isim gündeme gelmeye başladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un gelecek dönemde olmayacağını açıklamasının ardından başkanlık için bazı isimler ön plana çıkıyordu.

Dün Saadettin Saran'ın başkan adaylığının resmen açıklanmasının ardından, bugün de eski başkanlardan Aziz Yıldırım gündeme bomba gibi düştü.

Arda Güler'in imzası her yerde! Resmen akım başlattı Arda Güler'in imzası her yerde! Resmen akım başlattı Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM HAKKINDA KULİS BİLGİSİ

Aziz Yıldırım'ın başkanlığa aday olup olmayacağı söylentileri henüz netleşmemekle birlikte, Yağız Sabuncuoğlu'ndan Fenerbahçe başkanlık yarışı adına kulis bir bilgi geldi.

Yağız Sabuncuoğlu x paylaşımında "Aziz Yıldırım başkanlık döneminde birlikte çalıştığı sportif ve idari ekiplerine, 'Hazır olun ve benden haber bekleyin' talimatını verdi." ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'dan henüz bir açıklama gelmezken, Fenerbahçe'ye aday olup olmayacağı ilerleyen günlerde netleşecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading