Yandex Metrica

Aziz Yıldırım, Ali Koç'un organizasyonunu eleştirdi: "Vakit kaybı! Heyecana gelip, ligden çektim demekle olmaz"

Aziz Yıldırım, Ali Koç'un organizasyonunu eleştirdi: "Vakit kaybı! Heyecana gelip, ligden çektim demekle olmaz"

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da gerçekleşecek genel kurula katılmama kararı aldı. Yıldırım'ın, Başkan Ali Koç'un iftar davetine katılmamasının ardından yaptığı açıklamalar gündemi sarsıyor.

Spor

02.04.2024, 10:05

Fenerbahçe camiasında, eski Başkan Aziz Yıldırım'ın 2 Nisan'da gerçekleşecek olan genel kurula katılmama kararı büyük yankı uyandırdı. Yıldırım'ın bu kararı, dün Başkan Ali Koç'un düzenlediği iftar programına katılmamasının ardından açıkladığı sözlerle gündeme geldi.

Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor - Ümraniyespor saat kaçta? Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor -... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'UN İFTAR DAVETİNE KATILMADI

Başkan Ali Koç'un Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlediği iftar programına katılmayan Aziz Yıldırım, Düzce'de bulunan Belediye Başkanı Faruk Özlü ile bir araya geldi. Bu buluşmada, Yıldırım'ın iftar davetine katılmama sebebini "Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip'i arıyorlar, Ben dahil 8 isim veriyorlar. 'Bunları sen çağır' diyorlar." sözleriyle açıkladı .

Yıldırım, davetin eski yöneticilerden Şekip Mosturoğlu üzerinden yapılmasına tepki gösterdi. Mosturoğlu'nun davet edilirken diğer bazı eski yöneticilerin de aynı şekilde davet edilmesi, Yıldırım'ın tepkisini artırdı.

Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var? 20 Mayıs Galatasaray'ın-Fenerbahçe'nin maçı ne zaman? Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var?... Haberi Görüntüle

2 NİSAN TOPLANTISINA KATILMAMA KARARI

Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurula katılmama kararını da açıkladı. Yıldırım'a göre, bu toplantı vakit kaybından başka bir işe yaramayacağını düşünüyor.

Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM'IN LİGDEN ÇEKİLME KARARI HAKKINDA DÜŞÜNCELERİ

Aziz Yıldırım ligden çekilme konusunda "Çektim demekle olmaz. Türkiye'de bazı şeyler yerinden oynar. Onu karşılayabilecek miyiz? Göğüsleyebilecek miyiz? Bunların tartışılması lazım. Ondan sonra karar verilmeli. Yoksa öyle heyecana geldik, biz bunu yaparız, olmaz. Bu sonra Türkiye'de başka konulara gebe olur ki, bizim hepimizi rahatsız eder." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading