Yandex Metrica

Avrupa'da heyecan katlanıyor! Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi eşleşmeleri belli oluyor

Avrupa'da heyecan katlanıyor! Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi eşleşmeleri belli oluyor

Avrupa futbol heyecanını iliklerine kadar hissedecek. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri yarın netleşecek.

Spor

14.03.2024, 19:49

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde heyecan doruk noktasına tırmanıyor. Çeyrek ve yarı final kura çekimi yarın gerçekleşecek.

Mert Hakan Yandaş derbide oynayacak mı? Beşiktaş derbisinde Mert Hakan Yandaş forma giyecek mi? İsmail Kartal karar verdi... Mert Hakan Yandaş derbide oynayacak mı? Beşiktaş derbisinde Mert Hakan... Haberi Görüntüle

TURU GEÇMESİ DURUMUNDA FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ DE BELLİ OLACAK

İsviçre Nyon'da bulunan UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek kura çekiminde, Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turundan bir üst tura çıkmaya hak kazanması durumunda Fenerbahçe'nin rakibi de kura ile belirlenecek. Fenerbahçe, bu akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında, deplasmanda oynanan ilk maçta 3-0'lık skorla kazandığı Belçika ekibi Union SG'yi evinde ağırlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.45'te start alacak.

Jayden Oosterwolde sakatlığında son durum: Sahalara geri mi dönüyor? Jayden Oosterwolde sakatlığında son durum: Sahalara geri mi dönüyor? Haberi Görüntüle

KURALAR SAAT KAÇTA ÇEKİLECEK?

UEFA Şampiyonlar Ligi kurasının TSİ 14.00, Avrupa Ligi kurasının TSİ 15.00, Avrupa Konferans Ligi kurasının ise TSİ 16.00'da çekilmesi planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading