Yandex Metrica

Atilla Szalai İngiltere'ye gidiyor! Fenerbahçe Macar oyuncudan rekor bonservis kazanacak

Atilla Szalai İngiltere'ye gidiyor! Fenerbahçe Macar oyuncudan rekor bonservis kazanacak

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin Macaristanlı milli oyuncusu Atilla Szalai için Avrupa devleri sıraya girdi. Kim Min Jae'den sonra Szalai de veda ediyor.

Spor

23.01.2024, 22:13

Yaz transfer döneminde kendisine birçok teklif gelmesine rağmen Fenerbahçe'de kalan Atilla Szalai, devre arası veda edebilir.

Sarı-lacivertli ekiple 2025 yılına kadar sözleşmesi olan 24 yaşındaki stoper ile İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa ve Everton'un ilgi duyduğu belirtildi.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Atilla Szalai için Aston Villa'nın Fenerbahçe'ye 18 milyon Euro  önerdiği iddia edildi.

Sözleşmesinin bitmesine 3 sene kalan Szalai için en az 25 milyon Euro değer biçen yönetimin İngiliz ekibinden fiyatı biraz daha arttırmasını talep etti.

Devre arasında gelebilecek teklifleri değerlendirmesi beklenen Szalai'nin Avrupa'da oynamak istediği öğrenildi.

Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor - Şanlıurfaspor hangi kanalda? Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor -... Haberi Görüntüle

ATİLLA SZALAİ İÇİN SON KARAR JESUS'TA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ilk 11'de şans verdiği Szalai için yönetimin beklentilere uygun teklif gelmesi durumunda son karar için Portekizli hocaya danışacağı belirtildi.

Jesus'un onay vermesi durumunda Macaristanlı oyuncu Aston Villa'ya transfer olacak.

2020-2021 sezonu devre arasında Apollen Limassol'dan 2.20 milyon Euro bedelle transfer edilen Szalai, 79 maçta görev aldı ve 5 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading