Yandex Metrica

Arda Turan'dan Recep Tayyip Erdoğan açıklaması: Baba olarak görüyorum

Arda Turan'dan Recep Tayyip Erdoğan açıklaması: Baba olarak görüyorum

Son dakika haberleri... Galatasaray'dan bu sezon ayrılan ve emekli olacağı söylenen Arda Turan, canlı yayında merak edilen soruları cevapladı. Arda'ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan soruldu. İşte cevabı...

Spor

21.02.2024, 06:06

Türk futbolunun en kariyerli oyuncularından olan Arda Turan, TV 100'de yayınlanan Az Önce Konuştum programına konuk oldu.

Canlı yayında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Arda, geçmişe dair merak edilenlere cevap verdi.

Siyasete dair yorumlar da yapan Arda, "İktidara yakın olmakla eleştiriliyorsun, öyle misin?" sorusunu yanıtladı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sevdiği bir büyüğü olduğunu söyleyen Arda, "Ben söylediğim fikrin, savunduğum düşüncenin her zaman arkasındayım, dinleselerdi. 'Hayır' diyene de çok büyük saygım vardı, 'Evet' diyene de. Hiçbir siyasi çıkarım olmadı, insanlar öyle algıladı" dedi.

Söylediklerinin arkasında olduğunu belirten Turan, “Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Evet’ deseydim, aynı tepkiyi görür müydüm? Ben yine aynısını derdim, sistemle alakalı ‘Evet’ diyorum” açıklamasında bulundu.

Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Haberi Görüntüle

ARDA TURAN'DAN KOALİSYON AÇIKLAMASI

Tarihle ilgili çok fazla kitap okuduğunu söyleyen Arda Turan, "Türk tarihinin bugünden, yani atıyorum Moğollardan, Orta Asya'dan buraya gelene kadar ki hikayesiyle alakalı bir sürü kitap okudum, bir fikrim vardı; Koalisyonların bize fayda vermeyeceğini, sağdan veya soldan birinin değil. Recep Tayyip Erdoğan hayatı boyunca bana bir direktif vermedi, inan bana. Hiç böyle bir ilişkimiz yoktu. Ben de bir gün hayatımın herhangi bir yerinde siyasi çıkar sağladıysam şuradan çıkmayayım. Ama insanlar öyle algıladılar, ben inandığım doğruyu söylüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading