Yandex Metrica

Arda Güler manşetleri süsledi! İspanyol basınından genç yıldıza övgü dolu sözler

Arda Güler manşetleri süsledi! İspanyol basınından genç yıldıza övgü dolu sözler

Son dakika spor haberleri... UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'yı konuk edecek Fenerbahçe'de genç yıldız Arda Güler'e İspanyol basını yoğun ilgi gösterdi. İspanyollar Arda Güler'e övgüler yağdırırken iki kulübün talip olduğunu belirtti.

Spor

23.01.2024, 20:35

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Kadıköy'de Sevilla'yı konuk edecek. İspanya basınının önemli organlarından AS gazetesi Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler'e övgüler yağdırdı.

Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5 maç sonra galip geldi Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5... Haberi Görüntüle

İSPANYA BASINI ARDA GÜLER'İ ÖVDÜ

İspanya'nın AS gazetesi; Arda Güler'in yeteneklerini okuyucularıyla paylaşırken iki kulübün de genç yıldızı takibe aldığını bildirdi.

AS gazetesinde yer alan haberin detayında; Fenerbahçe'ye bu transferin sadece 7 bin Euro'ya mal olduğu bildirilirken Atletico Madrid ve Barcelona'nın da Arda Güler'i transfer etmek istediğini okuyucularıyla paylaştı.

Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u 1-0, 2-0, 2-1, 3,1 yenerse maç uzatmaya mı gider? Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'İN KARİYER YOLU

İspanyollar Mesut Özil'den alınan 10 numaralı formayı giymesinden dolayı Arda Güler'e 'Yeni Mesut' betimlemesinde bulundu.

Atletico Madrid ve Barcelona kariyeri bulunan Arda Turan'a ithafen 'Yeni Arda' olarak da lanse ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading