Yandex Metrica

Arda Güler'in yeni adresi belli oldu! Türk yıldız rekor fiyata imza atıyor

Arda Güler'in yeni adresi belli oldu! Türk yıldız rekor fiyata imza atıyor

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için İtalyan ekibi Napoli devreye girdi. Daha önce Sarı-lacivertli ekipten 2 transfer yapan Serie A temsilcisi bu kez Arda için geliyor.

Spor

23.01.2024, 20:02

Fenerbahçe'den Kim Min-Jae ve Elif Elmas'ı transfer eden Napoli, bu kez Arda Güler için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Sezon sonunda 20 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunan 17 yaşındaki yıldıza talip olan İtalyan ekibi, elini çabuk tutarak transferi bitirmek istiyor.

Arda'nın İspanya ve İngiltere'den talipleri olduğunu öğrenen Napoli'nin Fenerbahçe ile devre arasında görüşeceği aktarıldı.

Yaz transfer döneminde Kim Min-Jae için 18 milyon euro ödeyen Serie A temsilcisi, Arda için de serbest kalma maddesini devre arasında ödeyebileceğini bildirdi.

Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER İÇİN ÖZEL MADDE

Fenerbahçe'nin 2019 yılında Gençlerbirliği'nden 400 bin TL ve sonraki satıştan pay şeklinde transfer ettiği Arda Güler'in de Avrupa'da oynama hayalinin olduğu öğrenildi.

Geçen sezon sözleşmesini uzatan Arda için ailesi 15 maç altında şans bulursa 5 milyon euro serbest kalır maddesi ekletmişti.

Toplam 3 senelik yeni kontrata imza atan genç oyuncunun ilk sezon 20, ikinci sezon 25 ve son sezonunda 30 milyon euro karşılığında serbest kalabileceği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading