Yandex Metrica

Arda Güler'in bonservis bedeli belli oldu! Fenerbahçe dev transferde mutlu sona ulaştı

Arda Güler'in bonservis bedeli belli oldu! Fenerbahçe dev transferde mutlu sona ulaştı

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, Arda Güler'in eski takımı Gençlerbirliği ile görüşerek sözleşmede yazan madde için anlaşmaya vardı. Başkent ekibine ödenecek bonservis belli oldu.

Spor

23.01.2024, 22:16

Fenerbahçe, Arda Güler'in eski takımı Gençlerbirliği ile anlaşma sağladı.

2019 yılında transfer edilen ve sözleşmede yazan sonraki satıştan %20'lik payı kaldırmak isteyen Sarı-lacivertliler, başkent ekibine para teklif etmişti.

Arda için 4 milyon euro isteyen Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, Ali Koç ile yaptığı görüşmede fiyatı 2.5 milyon euro seviyelerine indirdi.

Resmi açıklamanın yapılması beklenen transfer görüşmesinde Arda Güler'in tüm hakları Fenerbahçe'ye geçecek.

Ve büyük heyecan başlıyor! İşte Türkiye Kupası'nda yarı final programı... Ve büyük heyecan başlıyor! İşte Türkiye Kupası'nda yarı final programı... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'YE ARDA GÜLER MÜJDESİ

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Niyazi Akdaş, "Fenerbahçe ile söz kestik, prensipte anlaştık. Belirtilen rakamlar da üç aşağı beş yukarı doğru. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç şu anda yurt dışında. Ali Bey geldikten sonra da yüz yüze görüşeceğiz ve aksilik olmazsa son noktayı koyacağız." ifadelerini kullandı.

Öte yandan sözleşmesinde 20 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunan Arda için Napoli ve Milan'ın devrede olduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading