Yandex Metrica

Antalyaspor, yeni yabancı sınırına destek verdi

Antalyaspor, yeni yabancı sınırına destek verdi

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, gelecek sezon uygulanacak yeni yabancı kuralını doğru bulduğunu belirterek, "Burayı yabancı çöplüğüne çevirmeyelim" ifadelerini kullandı.

Spor

23.01.2024, 17:35

Türkiye Futbol Federasyonu'nun gelecek sezondan itibaren uygulamaya koyacağı 8+6 yabancı sınırı kuralına Antalyaspor'dan destek geldi.

Kulüp Başkanı Aziz Çetin, "Hem Milli Takım'ın kalitesinin yükselmesi, aynı zamanda Türk futbolcuların değerlenmesi için federasyonun bu yabancı kuralı kararını destekliyorum. Türkiye'ye geliyorsa az sayıda kaliteli yabancı gelsin, burayı yabancı çöplüğüne çevirmeyelim.Biz hazırlığımızı yaptık. Bizim herhangi problemimiz yok" görüşlerini belirtti.

Yeni sezonda Süper Lig takımları 14 yabancı futbolcuyla sözleşme imzalama hakkına sahip olmasına rağmen en fazla 8 oyuncuyu ilk 11'e yazabilecek ve geri kalan 6 isim yedek kulübesinde bekleyecek.

"Gençlere önem veriyoruz"

Türk futbolculara daha fazla önem verdiklerini belirten Aziz Çetin, "Gençlere önem veriyoruz, çok iyi bir scout ekibimiz ve altyapımız var. Geçen hafta milli takım alt kategorilerine 8 futbolu verdik. Buna yönelik yatırımlarımız var. Hem üreten hem satan hem de başarılı sonuçları kovalayan bir takım olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading