Yandex Metrica

Anadolu Efes - Olympiakos maçı bugün mü? Anadolu Efes - Olympiakos basketbol maçı ne zaman, hangi tarihte?

Anadolu Efes - Olympiakos maçı bugün mü? Anadolu Efes - Olympiakos basketbol maçı ne zaman, hangi tarihte?

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde sahasında Olympiakos'u konuk edecek. Bu sezon oynadığı 29 maçta 12 galibiyet ve 17 mağlubiyet yaşayan Anadolu Efes, averajla 14. sırada yer alıyor. Ligdeki son 6 maçını kazanan Olympiakos ise 18 galibiyet ve 11 yenilgiyle 5. sırada bulunuyor. Peki, Anadolu Efes - Olympiakos maçı bugün mü? Anadolu Efes - Olympiakos basketbol maçı ne zaman, hangi tarihte?

Spor

19.03.2024, 00:53

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 30. haftasında 19 Mart'ta Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u evinde ağırlayacak. Taraflar arasında Yunanistan'da oynanan maç, 75-57 skorla Olympiakos'un üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Peki, Anadolu Efes - Olympiakos maçı bugün mü? Anadolu Efes - Olympiakos basketbol maçı ne zaman, hangi tarihte?

Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var? 20 Mayıs Galatasaray'ın-Fenerbahçe'nin maçı ne zaman? Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var?... Haberi Görüntüle

ANADOLU EFES - OLYMPİAKOS MAÇI BUGÜN MÜ?

Anadolu Efes-Olympiakos karşılaşması, 19 Mart Salı akşamı saat 20.30'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda başlayacak. Maç, S Sport'tan canlı ve naklen olarak yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading