Yandex Metrica

Almanya'da yılın futbolcusu açıklandı! Lewandowski'ye şok! Bakın sürpriz ödül kime gitti?

Almanya'da yılın futbolcusu açıklandı! Lewandowski'ye şok! Bakın sürpriz ödül kime gitti?

Son dakika haberleri... Almanya'da her sezon geleneksel olarak verilen yılın futbolcusu ödülü Leipzigli yıldıza verildi. Bayern Münih'ten Barcelona'ya transfer olan Robert Lewandoswski'nin ikinci olması şaşırttı.

Spor

23.01.2024, 19:37

Almanya Bundesliga takımlarından Leipzig’de forma giyen Fransız milli futbolcu Christopher Nkunku, yılın futbolcusu seçildi.

Kicker dergisi tarafından organize edilen ve Alman Spor Gazeteciler Derneği (VDS) üyesi 698 gazetecinin katıldığı ankette, Christopher Nkunku 158 oyla yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek mi? Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek... Haberi Görüntüle

NKUNKU PSG'DEN TRANSFER EDİLMİŞTİ

Piyasa değeri 80 milyon Euro olan Nkunku, 2019 yılında PSG'den 13 milyon Euro'ya Leipzig'a imza atmıştı.

Geçen sezon 52 resmi maça çıkan 24 yaşındaki yıldız, 35 gol atıp, 20 asist yapmıştı.

2014’den beri Bayern Münih’te forma giyen ve bu sezon Barcelona’ya transfer olan Polonyalı forvet Robert Lewandowski’nin 138 oyla ikinci sırada yer aldığı ankette, Einracht Frankfurt’un kalecisi Kevin Trapp 65 oyla üçüncü oldu.

Ankette yılın teknik direktörlüğüne ise 276 oyla Freiburg’u çalıştıran 57 yaşındaki Christian Streich seçildi. Streich’i 133 oyla UEFA Avrupa Lig Kupasını kazanan Eintracht Frankfurt’un teknik direktörü Oliver Glasner izledi. Köln’ü çalıştıran Steffen Baumgart da 65 oyla üçüncü sırada yer aldı.

Kadınlarda ise 141 oyla Bayern Münih’te forma giyen Lea Schüller yılın futbolcusu seçildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading