Yandex Metrica

Ali Koç'un iftarında ligden çekilme konuşuldu: Ligden çekilmek kolay değil! Aklınızdan çıkartın

Ali Koç'un iftarında ligden çekilme konuşuldu: Ligden çekilmek kolay değil! Aklınızdan çıkartın

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, eski yöneticilerle iftar yemeğinde buluştu. İftar programının ardından ligden çekilmeyle ilgili görüşler istişare edildi.

Spor

20.04.2024, 18:40

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, ligden çekilmek için düzenlenecek 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurul öncesi eski yöneticilerle iftarda buluştu. Ligden çekilmeye yönelik fikirler iftar programı sonrası tartışmaya açıldı.

Kasa para dolacak! Fenerbahçe'de 3 isim İngiltere yolcusu Kasa para dolacak! Fenerbahçe'de 3 isim İngiltere yolcusu Haberi Görüntüle

VEFA KÜÇÜK ÇEKİLME KARARINA DESTEK VERMEDİ: ÇEKİLMEYELİM

Hürriyet gazetesinin haberine göre Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu eski başkanı Vefa Küçük, "Müşterek nokta; yönetime her türlü desteği verelim ama ligden çekilmeyelim oldu" şeklinde görüşünü belirterek çekilme kararına destek vermedi.

Süper Lig'de yer yerinden oynayacak! Süper Lig'de yer yerinden oynayacak! "Neymar Türkiye'nin en büyüğüne geliyor" Haberi Görüntüle

ABDULLAH KİĞILI: LİGDEN ÇEKİLMEYİ AKLINIZDAN ÇIKARTIN

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Abdullah Kiğılı ise "Ligden çekilmeyi aklınızdan çıkartın. Bunu yapsanız bile unutmayın ki TFF aynı, hakemler aynı, PFDK aynı, hepsi aynı" şeklinde konuşarak çekilme kararına yönelik negatif bakış içinde olduğunu belli etti.

Abdullah Kiğılı öte yandan Aziz Yıldırım ve Ali Koç'u bir arada buluşturmak istediği ve elinden geleni yapacağını duyurdu.

Becao'dan çok sert çıkış! Yanlış ameliyat mı oldu? Becao'dan çok sert çıkış! Yanlış ameliyat mı oldu? Haberi Görüntüle

ŞEKİP MOSTUROĞLU: HER MAÇA SİYAH FORMA İLE ÇIKALIM

Şekip Mosturoğlu da "En hafif tepkiden en ağıra doğru hareket etmeliyiz. 2 Nisan sonrası her maça siyah forma ve protesto pankartları ile çıkılabilir. Deplasmana taraftar götürmemek bile bir tavırdır" şeklinde görüşünü ifade etti.

Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Haberi Görüntüle

METİN ŞEN: LİGDEN ÇEKİLMEK KOLAY DEĞİL

Görüşlerini Ali Koç'la da konuştuğunu aktaran eski yöneticilerden Metin Şen "Kontrolsüz güç, güç değildir. Alınacak karardan sonra tek zarar gören Fenerbahçe olmamalı. Ligden çekilmek kolay değil, çok fazla dinamikleri var" ifadelerini kullandı.

Son dakika... Galatasaray'dan görkemli galibiyet: Deplasmanda Alanya'ya fark attı, liderliği devraldı Son dakika... Galatasaray'dan görkemli galibiyet: Deplasmanda Alanya'ya fark attı, liderliği... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN MALİ DURUMU SORU İŞARETLERİYLE DOLU

Fenerbahçe'nin eski başkan adayı ve yöneticisi Hulusi Belgü ise ligden çekilme kararı sonrası oluşabilecek mali tabloya vurgu yaptı ve hisse senetlerinde düşüşün olası olduğunu ve SPK'nın tavrının soru işareti olduğu toplananlara açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading