Yandex Metrica

Ali Koç'tan Süper Lig'i sallayacak transfer! Taraftarı heyecanlandıran isim imzaya çok yakın!

Ali Koç'tan Süper Lig'i sallayacak transfer! Taraftarı heyecanlandıran isim imzaya çok yakın!

Son dakika transfer haberleri... Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de dünya yıldızı bir isim gündeme geldi. Ali Koç, Edinson Cavani için kesenin ağzını açtı.

Spor

23.01.2024, 22:11

Yeni sezonda Süper Lig şampiyonluğu elde ederek 8 yıllık hasrete son vermek isteyen Fenerbahçe'de golcü transferi için sürpriz bir isim listeye eklendi.

Sarı-lacivertliler, Manchester United'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Edinson Cavani için görüşmelere başladı.

Uruguaylı milli golcünün sözleşme şartlarını araştıran Fenerbahçe, dünyaca ünlü futbolcuya çubuklu formayı giydirmek istiyor.

Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Haberi Görüntüle

CAVANI FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞÜYOR

MLS ve Arjantin takımlarından teklif alan Cavani'nin en az 1 sezon daha Avrupa'da kalmak istediği ve Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

Jorge Jesus'a yıldız bir golcü transfer etme sözü veren Ali Koç'un Cavani için senelik 5 milyon Euro maaş vermeyi göze aldığı aktarıldı.

Cavani'nin milli takımdan yakın arkadaşı olan Fernando Muslera başta olmak üzere Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Diego Lugano'nun Türkiye hakkında yıldız golcüye bilgiler verdiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading