Yandex Metrica

Ali Koç'tan şampiyonluk sözleri: Bu sene yaşayacağız

Ali Koç'tan şampiyonluk sözleri: Bu sene yaşayacağız

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşen bayramlaşma töreninde bu sezon şampiyon olacaklarını söyledi.

Spor

23.01.2024, 17:41

Süper Lig'de Fenerbahçe yeni sezona hazırlanırken Başkan Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bayramlaşma töreninde konuştu.

Ali Koç bu sezon 7 yıllık şampiyonluk hasretinin sona ereceğini söylerken, "7 senedir beklediğimiz şampiyonluk sevincini bu sene yaşayacağız. Çalışmalar iyi gidiyor. Bu sene süreçleri farklı ele alıyoruz. Bazı çalışmaları bitince açıklıyoruz. Gizli kalması gerektiği için buna önem veriyoruz. Tüm şubelerde çalışmalar devam ediyor." dedi.

Fenerbahçe'de sevindiren haber! Djiku ve Joshua King hazırlıklara başladı Fenerbahçe'de sevindiren haber! Djiku ve Joshua King hazırlıklara başladı Haberi Görüntüle

''Futbolda güzel günler yaşayacağız''

Koç, "Yavaş yavaş ligler başlayacak ve stresli günlere geri döneceğiz. Maçlarımız günlük hayatımızın önemli parçası olacak. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu sene özellikle futbolda güzel günler yaşayacağız. Ben büyük konuşmam ama bu sene inançlı ve iddialıyız." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading