Yandex Metrica

Ali Koç kongrede çıldırdı! Aykut Kocaman'a patladı! İşte o sözler

Ali Koç kongrede çıldırdı! Aykut Kocaman'a patladı! İşte o sözler

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, 2021 mali genel kongrede yaptığı konuşmayla dikkat çekti. Koç, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman'a sitem etti.

Spor

23.01.2024, 19:21

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, 2021 mali genel kongrede çileden çıktı.

Kendisini kulübe verdiği paraları alacak iddialarına cevap veren Koç, "Bazen insanlar söylememesi gereken şeyleri de söyleyebiliyor. Yönetim olarak arkamızda olduğunuzu hissetmiyoruz. İçinde bulunduğumuz futbol iklimi, şehrin odağında dönenleri bu kadar haykırırken camianın kılının kıpırdatmaması diğer rakiplere malzeme vermektedir. Bazıları 'Başkanın borcu ne olacak? diyor. Beni çok kırıyorsunuz. Fenerbahçe Kulübü'nden 1 kuruş alacağım yoktur. Lütfen bunu bir daha gündem getirmeyin. Bir gün 'Kulübün, bana şu kadar borcu var' dersem, beni ihraç edin. Bunları konuşmaktan utanıyorum." ifadelerini kullandı.

Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi, ne anlama geliyor? Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi,... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ: AYKUT KOCAMAN DOLDURUŞA GELİYOR

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman'ın geçmişte Alex ile ilgili kendisine söylediği sözlere yanıt veren Ali Koç, "Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin efsanesidir. Keşke ona da güzel bir şekilde veda edebilseydik. Fakat kendisi biraz fazla dolduruşa geliyor. Alex, Konyaspor maçına gelmişti. Aykut hoca, bir televizyon programına çıkıp 'Alex'i benim maçıma çağırıyorlar' demesi, doğru değildi. Alex üzerinden bize söylenmesi abestir." dedi.

Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ İBRA EDİLDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un konuşmasının ardından 2021 yılı yönetim kurulu faaliyet ve denetimi üyelerin ibrası için oylarına sunuldu. Ali Koç ve yönetimi, 2021 yılında yönetim kurulu faaliyeti ve denetim konusunda oy birliğiyle ibra edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading