Yandex Metrica

Ali Koç gözünü kararttı! Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı

Ali Koç gözünü kararttı! Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı

Son dakika haberleri... Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarında hücuma ağırlık veren Fenerbahçe, Galatasaray'ın ilgilendiği bir isim için menajerlerle temasa geçti.

Spor

04.02.2024, 22:56

Süper Lig'de şampiyonluk hasretini 7 seneye çıkartan Fenerbahçe, gelecek sezon iddialı bir takım için atağa kalktı.

İç saha maçlarında taraftarın istifa tezahüratlarına maruz kalan Ali Koç, yeni sezona yıldız transferiyle giriş yapmak istiyor.

Sarı-lacivertliler, bir dönem Real Madrid forması da giyen James Rodriguez için harekete geçti.

Kolombiyalı yıldızın menajeriyle görüşen yönetim, 30 yaşındaki oyuncu ikna etmek için senelik 4 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos, transferi resmen açıkladı Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos, transferi resmen açıkladı Haberi Görüntüle

JAMES RODRİGUEZ FENERBAHÇE'YE SICAK BAKIYOR

Katar takımlarından Al-Rayyan'da forma giyen Rodriguez'in de Avrupa'ya geri dönmek istemesi transferin ihtimalini güçlendirdi.

Sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden milli oyuncunun Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı ama İngiltere'den de ilgilenen takımlarının olması nedeniyle kararsız olduğu öğrenildi.

Al Rayyan'daki bonservisini alacaklarına karşılık eline almak isteyen Rodriguez'in görüştüğü kulüplerden 5 milyon Euro imza parası istediği de ortaya çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading